Anders Bagges stora överraskning – mitt under vigseln

Nu har Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 46, äntligen fått varandra!

På lördagen sa de ja under en vigsel vid Skeppsholmen i Stockholm. Många kändisar var på plats, liksom familj och vänner förstås, när de lyckliga tu bytte ringar.

Samtidigt såg Bagge sin chans att överraska sin nyblivna fru… Det var en plan han hade förberett en tid, verkar det som. För i en intervju med Expressen som kom ut samma dag som bröllopet förklarade Bagge att Johanna frågat om han ville sjunga under bröllopet, men att han själv hade sagt nej till det. Samtidigt var han finurlig och svävande i svaret om anledningen bakom sitt nekande:

– Det kommer jag inte att avslöja. Men jag vet att min fru vill att jag ska sjunga men jag har sagt nej till det.

Sången skulle i stället Carola Häggkvist och 12-åriga Victoria Rönnefall stå för – var tanken…

Men det hela visade sig vara en liten skenmanöver. Carola och Victoria sjöng, men det gjorde också någon annan… För plötsligt, mitt under vigsen, tog Idol-jurymedlemmen tar i mikrofonen. Han hade inte berättat det för Johanna – men Anders hade i största hemlighet ändå förberett sig för ett framträdande!

Och det blev helt klart en lyckad surprise! I videoklipp och bilder som sprids på sociala medier från bröllopet kan man se hur rörd Johanna blir av Anders förberedda sång, när hon tittar honom djupt i ögonen.

– Du är en dröm som har blivit sann, sjöng Anders Bagge under bröllopet.

Iris, Sonja, Selma och Ebba – parets familjemedlemmar och hundar – var också på plats vid altaret!

På dansgolvet blev det sedan mer skönsång från Bagge:

Dela gärna vidare för att önska brudparet all lycka i framtiden!