Carola vaknade upp med stora bölder på kroppen: Nu vill artisten varna andra med otäcka bilderna

Att Carola Häggkvist är en av Sveriges största sångerskor genom tiderna råder det inget tvivel om. Hon väcker känslor hos många och har en röst som heter duga!

Carola har varit en del av våra liv ända sedan genombrottet i Melodifestivalen 1983 – då med segerlåten ”Främling”. Men under åren har hon förtrollat oss med en mängd hitlåtar och 1991 blev hon den tredje svenska artisten att vinna Eurovision Song Contest med ”Fångad av en stormvind”. Hon är en av få artister som vunnit Melodifestivalen inte mindre än tre gånger (även ”Evighet” 2006).

Men artisten är så mycket mer än Melodifestivalen. Hon är också starkt förknippad med julen tack vare sina magiska julsånger och 2014 visade hon också att hon kan tolka andra artister i TV4:s ”Så mycket bättre”.

Då var också olyckan framme. Mitt under inspelningarna tvingades stjärnan uppsöka akutvård på sjukhus, och det skrevs en hel del om detta i medierna då. Deltagarna skulle spela cricket under en dagsaktivitet då Carolas knä plötsligt vek sig och hon skrek av smärta på marken.

– Smärtan är nästan större nu än dagarna efter olyckan. Det är ostadigt och hoppar ur led så att säga efter att jag vred om knäet, skrev hon sen på sin blogg.

Och nu har alltså olyckan varit framme igen. Stjärnans ”Så mycket bättre-knä” fortsätter att spöka. I torsdags uppträdde Carola i showen ”Stjärnklart” och det var då hon började känna att knäet gjorde ont. Då valde hon att lägga ett förband med is på knät, men det skulle hon inte gjort.

Dagen därpå fick hon en chock när hon vaknade upp.

Varning för otäcka bilder nedan.
Youtube

Carola vaknade upp med stora blåsor på benet. Hon hade drabbats av en köldskada, och nu vill hon varna sina fans att inte göra om misstaget.

– Att läsa innehållsförteckningen INNAN är alltid bra! Gör alltså inte som mig. Köldskada blev det, med en cold pack i 15 min direkt mot huden, skriver Carola i ett inlägg via Instagram.

– Huden svullnade upp och jag vaknade upp på morgonkvisten och förstod att något var fel, skriver Carola.

Instagram/carolaofficiell

Det var mitt under låten ”Genom allt” som olyckan var framme.

– Min knäskada sedan ’Så mkt bättre’ 2014 gick upp rejält på premiären av ’Stjärnklart’ i torsdags då jag ville lite mer… Och hoppade ner från en stol i ’Genom allt’ och golvet vek sig. But the show must go on.. Så vi har rockat på som vanligt i helgen.

Instagram/carolaofficiell

Men nu har artisten tömt blåsorna på vätska och är redo att ta sig ann scenen igen! Skönt tycker jag!

Instagram/carolaofficiell

Vi tänker på dig Carola! Hoppas knät blir bra.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Gilla och dela gärna vidare för att varna andra, och visa att du också tänker på Carola!