Därför flyttar inte Anders Bagges bonusson med till slottet – beslutet med Johanna: ”Han var så pass…”

Nyligen tog Anders Bagge ett stort beslut med hustrun Johanna Lind Bagge då de bestämde sig för att flytta till ett slott.

Men Johannas son Daniel kommer inte flytta med, rapporterar Hänt.

Under många år har Anders Bagge varit en av medlemmarna i Idol-juryn. I och med det har han blivit en av våra mest folkkära tv-profiler.

I årets Melodifestival chockade han många då han istället för att i vanlig ordning arbeta som musikproducent själv valde att ställde sig på scenen.

Thomas G:son, Anders Bagge och Peter Boström i greenroom under finalen i Melodifestivalen 2022. Foto: Annika Berglund/SVT
Thomas G:son, Anders Bagge och Peter Boström i greenroom under finalen i Melodifestivalen 2022. Foto: Annika Berglund/SVT

Med sin låt ”Bigger than the universe” fångade han hela svenska folkets hjärtan och hyllades till skyarna.

Efter Mello tackade Bagge kärleksfullt sin hustru Johanna Lind Bagge för hennes stöd under musiktävlingen.

Johanna känner vi igen som bland annat Fröken Sverige 1993. Men även från parets program ”Cirkus bagge” där vi 2018 fick följa deras förberedelser inför sitt sagolika bröllop.

I programmet fick vi även se hur de renoverade sitt hem.

Bagge flyttar till ett slott – så mycket kostar det

Men för en kort tid sedan beslutade paret att flytta från sitt nuvarande lyxboende till ett slott.

Ja, du läste rätt, slott.

Läs mer: Anders Bagges lyxköp med kärleken Johanna – svindlande prislappen på parets nya sagoslott

I det nuvarande huset som paret bor i finns många minnen. Anders har nämligen byggt upp det under hela 15 års tid.

Av den anledningen är det fullt förståeligt att en flytt blir känslosam.

– Jag ska vara helt ärlig, det känns. Det finns massa minnen kvar, det har alltid varit mitt hem. Men till saken, jag tittade på det här stället och missade det förra gången. Då hann de som hade det innan mig före, har han tidigare sagt i en intervju med Expressen

Parets drömboende landade på hela 40 miljoner kronor då det såldes i mars. I början kommer de hyra slottet och så fort de sålt sitt eget hus flyttar de in.

Sonens beslut att inte flytta med

Men Johanna är inte den enda som finns i Anders närmaste krets. Han har även ett bonusbarn, då Johanna har en son från ett tidigare äktenskap.

Läs mer: Anders Bagges bonusson Daniel träder fram i rampljuset – så här ser han ut i dag

Johannas son heter Daniel och föddes 2000, men när hans mamma och styvfar nu flyttar till sitt drömslott kommer han inte att flytta med.

Anders Bagge berättar om Daniels beslut för Hänt:

– Han bor nere hos sin pappa och han studerar ju. Han har faktiskt aldrig bott här, utan han har alltid bott med sin pappa. Han var så pass stor när vi träffades och så har han gått på massa gymnasium så.

I samma intervju beskriver Anders även med fina ord sin bonusson.

– Det är en superkille men han är precis som sin mamma. Han pluggar, spelar tennis och det är fullt upp. Han är en otroligt fin kille, har ärvt mycket fint, säger Anders Bagge.

Vi hoppas verkligen att ni får det drömlikt i ert nya boende!