Därför tar Måns Zelmerlöw en omedelbar paus från musiken

Måns Zelmerlöw ska ta en paus från musikkarriären.

Det meddelade artisten själv via sitt Instagram-konto på söndagen efter att ha gjort den sista spelningen på ett tag, skriver Expressen.

Att Måns Zelmerlöw är en artist och tv-programledare som arbetar hårt kan inte ha undgått någon. Förr om åren ledde han Allsång på Skansen i SVT om somrarna, och på senare år har hans egna popkarriär blomstrat – med bland annat segern i Eurovision Song Contest 2015 som lett till internationella framgångar.

Måns Zelmerlöw tar paus från musiken

Men nu väntar ett annat liv – bortanför rampljuset och alla tv-kameror.

Måns Zelmerlöw ska nämligen bli pappa. Den glada nyheten berättade han och fästmön Ciara Janson i vintras med orden: ”En liten hjälte är på väg!”. På bilden kan vi se hur Ciara Janson sitter på Måns axlar och håller i en bildserie på ultraljudet.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson ska bli föräldrar

Och nu är det snart alltså dags. På söndagen berättade Måns för sina fans att han kommer vara ledig ett tag nu.

– God morgon Åbo! Så glad att se så många Månsters i går som sjöng med oss på den sista spelningen innan pappaledigheten, skriver Måns Zelmerlöw till sin bild på Instagram.

Det var förra sommaren som Måns Zelmerlöw och Ciara Janson förlovade sig. Måns blev då samtidigt bonuspappa, eftersom Ciara har ett barn sedan tidigare.

Måns Zelmerlöws pappaledighet i sommar

Måns har sen tidigare berättat i tv-programmet ”Skavlan” hur han skrev en egen låt till Ciara när han friade. Nu bor de tillsammans i London, och i sommar sätter Zelmerlöw på pausknappen för musikkarriären.

– Han ska vara ledig nu under sommaren, det är inte sagt att det är en viss tid, det får vi ju se. Men det är tänkt att vara ledig under sommaren i alla fall, säger hans presskontakt Helene Wigren till Expressen.

– Han ska inte lägga ner sociala medier eller någonting. Han jobbar helt enkelt för stunden, säger hon.

Dela gärna vidare om du också vill önska Måns och Ciara ett stort lycka till nu!