Efter fem dygn på sjukhus – här är Jenny Alversjös nya besked om osäkra framtiden

Förra veckan fördes TV4-profilen Jenny Alversjö i ilfart till sjukhus med ambulans efter direktsändning. Den populära programledaren hade drabbats av feber och njurinfektion.

Först efter fem dagar kunde hon skickas hem, men framtiden för tv-profilen är osäker.

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer”, skriver Jenny Alversjö i ett sms till Expressen. 

Det blev en annorlunda avslutning på en direktsändning i ”Nyhetsmorgon” för Jenny Alversjö. Direkt efter kamerorna hade släckts skickades hon med ambulans till sjukhuset.

Från sjuksängen skrev TV4-profilen själv om hur hon drabbats av feber och njurinfektion.

Först efter fem dagar blev hon utskriven från sjukhuset, men framtiden är oviss. När tittarna kommer få se Jenny Alversjö i rutan igen är osäkert.

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer. Jag är sämst i världen på att vara ledig, men denna gång måste hälsan gå först”, skriver hon i ett sms till Expressen.

View this post on Instagram

Nu kör vi @nyhetsmorgon söndag!☀️

A post shared by Jenny Alversjö (@jennyalversjo) on

Lider av smärtor

Till Expressen berättar Jenny Alversjö att hon blivit av med febern men att hon ännu lider av smärtor som lindras med hjälp av mediciner.

”Febern är borta, infektionsvärdet har gått ner och smärtan går att hantera med värktabletter”, skriver hon i ett sms till tidningen.

”Är helt omtumlad”

Men något som hjälpt henne i den tuffa sjukdomskampen, har varit alla människors fantastiska stöd och kärlek.

”Jag är HELT omtumlad och varm i hjärtat av all omtanke och kärlek jag har fått. Alla hälsningar har varit ljuset i annars ganska mörka dagar. Nu är jag trött men enormt glad att vara hemma”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Nu skickar vi allt vårt stöd och styrka till fantastiska Jenny! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar!