Efter uppmärksammade frieriet – Lina Hedlunds nya kärleksbesked med Nassim

Han friade inför hela publiken i Friends Arena och direktsändning. Efter nio år tillsammans gick Nassim Al Fakir ned på knä för sin älskade Lina Hedlund.

Nu avslöjar Lina om bröllopsplanerna och när kyrkklockorna kommer ringa.

De har varit ett par i nio år och har två barn tillsammans. Men det var först i december förra året som Lina Hedlund och sin Nassim Al Fakir tog steget och satte förlovningsringarna på fingret.

Det blev en minst sagt inte så privat frieri när Nassim Al Fakir valde att ta frieriet till ett fullsatt Friends Arena

Lina som hade varit med i prisutdelningen av Stjärnornas hoppning, där svenska kändisar gjorde upp på hästryggen, fick se en storartad entré av Nassim. När prisutdelningen var över, släcktes plötsligt arenan ner.

Förståeligt nog såg Lina förvirrad ut när tonerna av låten ”A space Oddyssey” började spelas upp i högtalarna. Och in rullade en gladiatorvagn in där Nassim Al Fakir var utklädd som gladiator.

– Vi har varit tillsammans nu i nio år, sa Nassim när han hoppade av vagnen och fortsatte:

– Ett tag byggde vi murar, murar som vi också krossade. Vi har också uppnått höjder vi inte trodde fanns.

– Men hur fan ser du ut? skrattade hon.

– Jag är romare, skrattade Nassim tillbaka och fortsatte snart:

– Lina Hedlund, jag älskar dig, vill du gifta dig med mig?

– Men skojar du…? sa hon och vrålade efter några sekunder:

– Jaaaaaa! Du är helt galen!

”Det han gjorde var kärlek”

Nu har det gått en tid sedan frieriet och Lina Hedlund har fullt fokus på Melodifestivalen. På plats i Leksand kommer numera fästmannen Nassim att finns på plats, medan barnen får vara hemma.

– Mamma måste fokusera, min yngsta är två och ett halvt år och nu är jag på jobbet, så då får barnen vara hemma, säger Lina Hedlund till Nöjeslivet.

Och det speciella frieriet har varit särskilt svårt att släppa.

– Han är galen, galen härlig. Det var mäktigt och chockartat. Jag hade verkligen inte något på känn. Det fanns inte en millimeter av mig som anade någonting. Jag hade varit så nervös och fokuserad på hästhoppningen. Men det han gjorde var kärlek. Och så gjorde han det kring allting med hästarna, som är en stor passion för mig, berättar Lina.

Linas besked: Då gifter de sig

Sedan dess har många väntat på besked kring när giftermålet kommer att stå, och nu avslöjar Lina när det kan bli.

– Det blir ingenting i år. Vi kom ju på att sånt här måste man boka långt i förväg. Nu har jag Melodifestivalen att fokusera på så bröllopet får komma senare. Det känns så kul att få planera livets fest, så jag ser fram emot det jättemycket.

Har ni några planer på var ni vill gifta er?

– Ja vi har samma vision. Jag vill inte avslöja exakt vad än, men det blir i alla fall inte direktsänt, säger Lina Hedlund och skrattar.

Vilken kärlekssaga! Vi är så glada för er skull! Tryck på gilla-knappen för att skicka lyckoönskningar till detta fina par!

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat