Fansen häpnar efter nya bilden på Céline Dion

Céline Dion har haft några tuffa år bakom sig.

Det har nu gått två år sedan hennes make sedan 22 år, René Angélil, gick bort i cancer.

Tidigare i år tvingades hon ställa in vårens spelningar sedan hon tvingats till en öronoperation.

– Jag har inte haft turen med mig på sistone. Jag har sett så mycket fram emot att göra mina shower igen och då händer det här, skrev Celine Dion då på Facebook.

Céline Dion är en av de mest kända och troligtvis älskade artisterna i världen. Den kanadensiska skönsjungande sångerskan och affärskvinnan slog igenom redan på 1980-talet. Då vann hon Eurovision Song Contest – och har därefter fått en närmast ikonisk plats i musikhistorien.

”My Heart Will Go On”, ”All By Myself” och ”Because You Loved Me” är stora låtar som för evigt kommer leva kvar bland världens riktigt stora ballader.

1994 gifte sig Céline med sin manager, René Angélil. De fick tre pojkar – storebror René-Charles och tvillingarna Eddy och Nelson Angélil. Men för snart två år sedan förlorade familjen sin älskade pappa. Han avled i hemmet i Las Vegas och blev 73 år. Det tog förstås hårt på Céline som ofta förklarat hur René var hennes livs stora kärlek.

I våras var Céline också ledsen för att hon inte kunde genomföra flera spelningar som planerat till följd av en öronoperation.

Men nu är hon äntligen tillbaka på scenen! Den här bilden togs häromdagen när världsstjärnan intog Tokyo i Japan.

Thank you Tokyo for the warm welcome and for being an amazing audience at our first show! – Team Céline#CelineDionLive2018📸: Yoshika Horita

Posted by Céline Dion on Tuesday, June 26, 2018

Innan premiären på showen i den japanska huvudstaden lade Céline upp ett fotografi där hon står och tittar sig själv i spegeln. Hon skriver:

– I kväll gäller det. Tokyo, är ni redo?

Och den helt nya stilen går inte fansen obemärkt förbi.

Tonight is the night! Tokyo, are you ready? – Team Céline #CelineDionLive2018

Posted by Céline Dion on Monday, June 25, 2018

Céline visar upp en helt ny stil som de inte verkar ha varit beredda på. Den skönsjungande världsstjärnan har klippt lugg, ljusat upp sitt hår, bär stora glasögon och en oerhört färgglad klänning. Nästan helt tvärtemot hur de är vana vid att se sin idol.

I kommentarerna visar de sin häpnad.

– Är det verkligen du i spegeln? skriver ett fan till Dion.

Samtidigt får Céline Dions stylist Law Roach kritik.  

– Céline ser värre ut efter att han börjat klä henne. Hon ser 10 år äldre ut. Kläderna passar inte på hennes kropp, håret passar inte med hennes ansikte och sminket är hemskt. Jag förstår inte varför, skriver en person.

Många skriver också att de är glada över att få se henne på scenen igen, när hon ska genomföra konserter i Tokyo, och det är säkerligen många runtom i världen som vill höra hennes genomljuvliga stämma igen!

Här är en av mina stora favoriter:

https://www.youtube.com/watch?v=DNyKDI9pn0Q

DELA gärna artikeln vidare, om du också tycker det är kul att se att Céline Dion är tillbaka! 

Foto ovan: Wikimedia commons