Foto: SVT

GLÄDJEBESKEDET: Vår tid är nu kommer tillbaka med specialsäsong i SVT!

.

”Vår tid är nu” är en av SVT:s största dramasuccéer de senaste åren.

En miljonpublik följde Suzanne Reuter och de andra i familjen Löwander – vecka ut och vecka in.

Nu kommer en glädjande nyhet för alla som älskar serien. 

Expressens Tv-blogg avslöjar nämligen SVT:s planer på en helt ny, specialsäsong. 

SVT:s ”Vår tid är nu” har gått fram som en ångvält i rutan. Närmare två miljoner tittare följde familjen Löwanders äventyr i dramaserien som utspelar sig i efterkrigstidens Stockholm.

Efter att sista avsnittet i säsong två visades i vintras meddelande SVT att det till hösten 2019 planeras en tredje och sista säsong.

Men nu kommer ännu mer glädjande nyheter för tv-seriens alla fans.

SVT kommer nämligen visa en alldeles ny, minisäsong av serien. Den ska utspela sig i historien mellan första och andra säsongen. Det kommer att bli fyra specialavsnitt och som planeras att sändas julen 2020.

FOTO: Johan Paulin /SVT

– Jag är väldigt glad för att författarna, producenterna och seriens underbara cast nappade på idén att göra detta. Fantastiskt roligt att få ge publiken en så här fin julklapp nästa år, säger SVT:s dramachef Anna Croneman till Expressens Tv-blogg.

Inspelningarna beräknas påbörjas i sommar. Samtidigt avslöjar Tv-bloggen också att det blir välkände Måns Herngren som står för regin i specialavsnitten.

– Jag har följt ”Vår tid är nu” sedan starten 2017 och är ett stort fan av serien. När jag blev tillfrågad om att regissera den nya specialsäsongen behövde jag inte fundera många minuter innan jag tackade ja. Det känns hedrande och väldigt spännande att nu få vara med och berätta vidare om familjen Löwander och den starka kärlekshistorien mellan Nina och Calle, säger Måns Herngren till Expressens Tv-blogg.

Ser du fram emot detta? DELA då denna goda nyhet vidare!

 

Läs mer om...