Gravida Mariettes stora kärlekslycka – har gift sig i smyg: ”Kärleken förtjänar att firas”

Kärleken spirar för sångerskan och tidigare Melodifestivaldeltagaren Mariette Hansson, 38. I somras blev det officiellt att artisten väntar sitt första barn tillsammans kärleken Isabelle Grönqvist, 32, och nu har paret valt att ta ett ytterligare stort steg i relationen. 

“I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skriver Mariette i ett inlägg på Instagram. 

Mariette Hansson blev känd över en natt när hon golvade den dåvarande Idoljuryn under en audition 2009. Det blev startskottet för Mariettes karriär, och några år senare stod stjärnan på Melodifestivalens scen, där hon blev storfavorit. 

Mariettes hyllning till flickvännen

Fyra gånger – 2015, 2017, 2018 och 2020 gick Mariette direkt till final i Melodifestivalen. Det var i samband med efterfesten för Melodifestivalen 2020 som Mariette för första gången syntes med stora kärleken vid sin sida. 

I maj samma år la Mariette upp ett bildkollage på sig och Isabelle Grönqvist, ihop med texten “Tacksam varenda dag” och ett hjärta. 

Väntar barn tillsammans

Sedan dess har Mariette varit duktig på att hylla kärleken och visa uppskattning till partnern via sociala medier. I somras blev det officiellt att paret väntar barn, som Mariette bär på. 

Isabelle grönqvist har en dotter sedan tidigare, vilken ofta syns tillsammans med Mariette och bebiskulan på Instagram. 

Mariette har gift sig i smyg

Med bara någon månad kvar innan barnet kommer har paret valt att avge löften till varandra. I helgen genomförde paret en vigsel de hållit hemlig. 

“I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…

Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära&kära i många år framöver… “. skrev Mariette på Instagram efter bröllopet.

Efter att bröllopet offentliggjorts var det många stora stjärnor som gladdes åt Mariette, och var snabba med att gratulera. 

“Så vackert❤️ Stort grattis❤️”, skriver Sanna Nielsen i kommentarsfältet på Instagram, 

“Jaaaaaa!!! Så underbart♥️Gratulerar 👸👸”, skriver Linda Bengtzing

“Åååå HURRA för er😍😍😍😍😍😍😍😍”, skriver Carina Berg

“Men jaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️”, skriver John Lundvik.

Även vi passar på att gratulera Mariette och stora kärleken. Dela gärna med dig av lyckönskningar i kommentarsfältet på Facebook.