Grisfesten som tittarna inte fick se efter Robinson: ”Folk spydde”

Under 10 månader utsattes årets Robinson-deltagare för fysiska prövningar på Fiji-öarna i stekande hetta med brist på mat och vätska. Efter flera veckors kamp var det till sist Umeåbon Klas Beyer, 30, som tog hem segern, vilket firades med en stor fest – som urartade på fler än ett sätt.

När Klas Beyer och Robinson-kollegan Jannika Navjord, 43, gästade podcasten ”Vad har hänt?, berättade de om urspårningen som tittarna inte fick se.

”Shit, jag mår skitdåligt”, säger Klas.

Tio veckor på en ö där mat, vätska och bekvämligheter är en bristvara kan sannerligen sätta prov på människor, och visa deras rätta ansikten.

När Klas Beyer korades som vinnare av Robinson 2019 var han utmattad, utsvulten och hade inte druckit alkohol på tio veckor.

När han och Jannika Navjord gästar podcasten ”Vad har hänt?”, berättar de att de blev en riktigt stökig fest när de väl fick komma till fastlandet.

Folk spydde

Där fick de beställa in hur mycket mat och dryck de ville. Några blev fulla, men det de minns mest var allt ätande.

– Alla åt och åt och åt och spydde, åt och spydde. Du är ju inte van att äta de här mängderna och man förstår ju så här, intellektuellt, att okej jag kan inte äta 10 kilo mat, det funkar inte. Men så äter man och bara åh, shit jag mår skitdåligt, ja men jag äter lite till, säger Klas i podcasten.

Jannika instämmer om det urspårade ätandet, och berättar att det varit svårt att behärska sig från att äta allt man vill efter inspelningarna.

– De var ju i chock de som vi åt hos. De undrade vad vi var för människor som beställde in typ fem utav allt och bara satt och åt med fingrarna och delade sinsemellan. De trodde vi var galna, berättar Jannika.

Foto: TV4

Dela gärna med andra som är intresserade av Expedition Robinson.