Hollywoodfrun klar för Biggest Loser VIP: Hon ska få kilona att rasa

Förra årets säsong av Biggest Loser VIP blev en enorm tittarsuccé, där sångerskan Anna Book tog hem vinsten efter att ha tappat mest vikt av alla. Sammanlagt gick hon ner 22,7 kilo under den korta perioden, och snart är det dags för nya kändisar att gå in me blod svett och tårar som insats. Nu avslöjar Aftonbadet att Hollywoodfrun Gunilla Persson ska vara klar för programmet.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, en av de svenska kändisar som ska få kilona att rasa i årets säsong av Biggest Loser VIP. Men eftersom att inspelningarna är i full gång och fokus ligger på att deltagarna ska komma i form så råder tystnad från produktionen, som inte vill av slöja något innan programmet ska börja sändas.
– De uppgifterna kan jag inte säga något om ännu, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Biggest loser VIP” till Nöjesbladet.

Befinner sig i Sverige

Gunilla Persson är just nu på plats i Sverige, och enligt källor till Aftonbladet kommer uppgifterna om hennes medverkan i programmet snart att bekräftas.

Foto: TV3

Det här kan ju enbart bli intressant att se. Jag kommer iallafall att sitta bänkad framför Biggest Loser VIP. Dela gärna så att ingen missar detta.