Ica-profilens stora glädje – Paul Tillys lycka med 18 år yngre fästmön: ”Lyckost mig”.

Mest känns han igen som Ulf från Ica-reklamerna och som en svensk TV-personlighet.

Nu väller Paul Tilly kärlek över sin älskade Isabella på sociala medier.

Redan för några år sedan flyttade Paul Tilly, 48, mer känd som Ica-Ulf, ner till Marbella för kärleken. Där jobbar han heltid med något helt annat än man kanske kan tro.

Istället för att luta sig mot sin TV-bakgrund arbetar han på partnern Isabella Ståbergs mäklar-firma, rapporterade Hänt i början av förra året.

Huvuduppgifterna har varit bland annat att ta fram planlösningar, hantera upphandlingar och projektleda renovering.

– Jag hjälper även till med inredningen med val och inköp av möbler och textilier, så när kunden får nycklarna i handen är det bara att packa upp väskorna och flytta in. Att dessutom få möjligheten att jobba med något jag älskar är jag såklart otroligt tacksam över, berättade Paul Tilly då för Hänt.

Ryter ifrån om fördomarna

Isabella Ståberg och Paul Tilly träffades en utekväll 2017 när de båda var bosatta i Malmö. Hon är uppvuxen i Gnosjö i Småland och har alltid varit karriärsinriktad, har Expressen tidigare rapporterat.

Men alla har inte varit glada för parets skull.

Under början av förhållandet reagerade den 18 år yngre Isabella Ståberg på de fördomar som en del uttryckte pågrund av deras ålderskillnad.

– Det är ju ganska stor åldersskillnad mellan oss, och det är inget man förnekar. Och jag läser kommentarer där folk skriver att jag gjort det enkelt för mig. Men så är det inte. Han flyttade hit för mitt jobb. Jag sliter varje dag och går upp klockan sex på morgonen och är klar på jobbet tio på kvällen. Medan han har varit och spelat golf under dagen. Så det är verkligen tvärtom, sa hon då till Expressen.

Istället menade hon att kärleken vuxit fram till följd av Paul Tillys omtänksamhet och värderingar.

– Han är otroligt rolig och väldigt omtänksam. Han har alltid satt mig mycket i centrum och jag uppskattar sånt, inte någon som tar allt för givet. Och han har superbra värderingar om hur alla är värda lika mycket. 

Läs mer: Ica-profilens stora lycka – Paul Tilly har förlovat sig med kärleken: ”Mina drömmars kvinna”

Den stora kärleken

För de som följer Paul Tilly på sociala medier står det klart vad det stora fokuset i hans liv är just nu: familjen bestående av Isabella och deras treåriga son Milan.

I augusti förra året friade Paul Tilly under en semester och till hans stora lycka svarade Isabella Ståberg JA!

Kärleken för hans framtida fru är något han gärna delar med sig av och uttrycker på sina sociala medierkanaler.

I samband med hans framtida frus födelsedag i veckan delade han exempelvis en stor kärleksförklaring tillägnad henne på Instagram:

”Du är med mest kärleksfulla mamman och fästmön, den mest drivna entreprenören, den coolaste mäklaren i stan, du har det största hjärtat och du tar inte skit från någon, och du är verkligen en riktig vän och inspiration. Addera därtill att du är den vackraste kvinnan vid liv, lyckost lyckost mig. Vi älskar dig mer än ord kan beskriva.”

Vi är så glada för er fina kärlek och önskar er all lycka i framtiden!