Jesper Börjessons matiga känga till Steffo Törnquist – i Nyhetsmorgons direktsändning

I Nyhetsmorgon fick populära programledarduon Jesper Börjesson och Soraya Lavasani på onsdagen besök av kocken Frida Ronge!

Då lagades det mat i studion och Jesper avslöjade samtidigt att han inte är ett stort fan av ostron. Då visar Frida upp lite nya och annorlunda sätt som de kan äta dessa delikatesser på, och båda skiner genast upp i TV4.

Att det är högt i tak och att programledarna i Nyhetsmorgon kan skoja om varandra då och då råder det inget tvivel om. Det har vi sett många gånger i programmets historia, och det brukar oftast uppskattas även av tittarna som då troligen får en närmare relation till programledarna.

Det tog populäre Jesper Börjesson fasta på när det pratades ostron i onsdags i programmet. Ostron är ju en delikatess som delar folk i två läger, antingen tycker man mycket om det eller så tycker man inte alls om det. Jesper berättar i studion att han tillhör den första kategorin – men slänger samtidigt in en brasklapp:

– Vi kan säga så här – jag älskar ostron. Men sist jag åt det så blev jag dålig… Sen dess har jag hållit mig borta från det råa, helt enkelt, säger Jesper Börjesson i programmet.

Jesper Börjessons reaktion i Nyhetsmorgon: Jösses så gott!

Men trots detta så kan inte Jesper hålla fingrarna borta! När han av kocken erbjuds en specialare: friterade ostron med pankomjöl, citron och japansk majonäs, ja, då kan inte ens han tacka nej!

– Jösses, så gott, utbrister den 47-årige programledaren!

Sedan passar han på att skicka en pik till sin kollega, Steffo Törnquist som inte är på plats i studion.

– Jag är ganska övertygad om att Steffo skulle vara ganska avundsjuk, eller är ganska avundsjuk, säger Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon.

Sedan skojar de vidare i studion på sedvanligt manér och även Jesper och Soraya får ta emot en pik av läkaren Mouna Esmaeilzadeh som också är gäst i studion. Högt i tak helt enkelt!

nyhetsmorgon jesper börjesson
Foto: TV4/Youtube

Steffo brukar ju uppskatta ett bättre mål mat i programmet, som här när kocken Viktor kom förbi TV4-studion med god sås!

Ett tydligt tecken på hur högt i tak det är i Nyhetsmorgon och mellan kollegorna!

Här kan man se inslaget från Nyhetsmorgon: 

Gilla och dela om du tycker att alla programledarna i Nyhetsmorgon gör ett himla gott jobb om morgnarna, och att de dessutom har glimten i ögat och bjuder på sig själva så ofta!