Kalle Moraeus avslöjar nu sin relation till Gunilla Persson: ”Det är klart att jag hängde…”

Gunilla Persson och Kalle Moraeus är två färgstarka profiler som möttes i årets upplaga av ”Biggest Loser VIP” i Kanal 5.

Moraeus är som bekant kanske framför allt känd som programledare för egna showen ”Moraeus med mera” på SVT, men också ”Så ska det låta” och varit konferencier vid kronprinsessan Victorias födelsedag. Han har också tävlat i Melodifestivalen med sitt band, Orsa spelmän, och fått det kanske största hedersuppdraget som finns i svensk tv: Nämligen 2011 då han var SVT:s julvärd.

Men på senare tid har Moraeus alltså varit som mest aktuell med tv-programmet ”Biggest Loser VIP” där han tillsammans med andra kämpat för ett mer hälsosamt liv.

Där träffade han bland andra hockeylegenden Pekka Lindmark och Hollywoodfrun Gunilla Persson, som också fanns bland deltagarna. När Kalle gästade ”Breaking News” på onsdagen berättade han om inspelningarna, hur han kämpar för att leva hälsosamt – och relationen till Gunilla Persson.

– Det är få saker jag har varit så tacksam över att få göra som ”Biggest Loser VIP”. Det har betytt en total helomvändning i mitt liv, i hur jag mår. Att jag fick den där fruktansvärt våldsamma starten på det, och boosta ordentligt, och bara ägna mig åt det så länge som jag var där, säger Kalle Moraeus i Breaking News i Kanal 5.

 

Kalle förklarar i programmet att han mår bättre än någonsin tidigare. När han får frågan om han tror att han kan bli mindre omtyckt när han nu gått ner i vikt svarar han:

– Jag är som en sommarfjäril.

Kalle Moraeus får då också frågan om sin relation med Gunilla Persson, även känd från ”Svenska Hollywoodfruar”.

Kalle svarar då:

– När man bor så där och har eoner av tid så är det omöjligt att inte hänga med alla. Det är klart jag hängde med Gunilla emellanåt.

Kalle Moraeus och Gunilla Persson i Biggest Loser VIP

Sedan förklarar Moraeus också att han inte varit i kontakt med Gunilla efter att inspelningarna av ”Biggest Loser VIP” slutförts. Han uppger att de aldrig haft någon djupare vänskap varesig under tv-inspelningarna eller efter desamma.

Med flera veckors tv-inspelning i benen erkänner Kalle att de tröttnade lite på varandra. Deltagarna kom varandra nära.

För Aftonbladet har Gunilla tidigare berättat att Kalle bjudit in henne till Orsa, och att han är lika välkommen hem till henne, då det inte finns något ont i honom. Gunilla sade också att hon funnit en vän för livet i Kalle, då de trots sina många olikheter skrattade mycket ihop.

View this post on Instagram

På kontoret

A post shared by Kalle Moraeus (@kalle_moraeus) on

Vi är så glada över att du mår bra, Kalle! Dela gärna vidare för att önska honom lycka till.