Kikki Danielssons klockrena skämt om politikerna – dagarna före valet

Att Kikki Danielsson verkar vara en riktigt rolig och skojfrisk person, ja det kommer inte som någon nyhet för de flesta som har följt henne genom karriären. Hon är verkligen en artist som bjuder på sig själv lite då och då. Både i intervjuer i tv men kanske framför allt på sociala medier, där hon ofta pratar med sina fans och även bjuder på en del sköna kommentarer. Det är verkligen uppskattat hos oss fans!

Nyligen lade Kikki upp en bild på Instagram som jag personligen tyckte var väldigt rolig att få se – en satirbild på våra politiker så här dagar innan valet.

Men det är texten till bilden, som Kikki hämtat från sitt eget liv, som jag tycker är det allra bästa med detta.

I texten berättar Kikki hur det var hemma hos henne när hon skulle gå och rösta för första gången, och hur hon skojade med sina föräldrar hur hon skulle rösta. Men det finns också ett viktigt budskap i slutet av Kikkis text som jag tycker alla borde ta till sig inför valdagen på söndag 9 september, nämligen att det är viktigt att gå och rösta!

Bild från valduell i SVT mellan Stefan Löfven (S) och Ulf Kristersson (M). Foto Henrik Montgomery / TT

Kikki Danielssons Instagram är min favorit på internet. Hon skriver så roligt om allt möjligt och lägger upp bilder från vardagen. Det lättar verkligen upp och jag vet att många andra tycker likadant, eftersom de skriver i kommentarerna att hon är rolig och uppskattar när hon lägger upp gamla bilder från sin långa och framgångsrika karriär.

Dessutom är Kikki som bekant en riktig djurvän, så det blir en hel del bilder även på katten Stig. Men det kan också vara helt vardagliga saker, som att tv-serien Hem till gården är tillbaka i rutan igen.

Eller som den här bilden, där hon blivit ”klonad” med rockstjärnan Mikkey Dee.

Skämtsam bild på partiledarna

Men hur som helst är det nu ett inlägg om politik som jag tycker är värd att lyfta fram. Det är nämligen så att Kikki la upp en satirbild på våra politiker – som olika fåglar. Lagom fräckt och roligt tycker jag, men det är texten därunder som alla borde läsa. Den handlar om hur hon som förstagångsväljare skulle bestämma sig, skojade med sina föräldrar och slutligen med en uppmaning om hur viktigt det är att gå och rösta till på söndag. Läs gärna texten här under Kikkis bild och dela vidare om du tyckte det var roligt!

Härliga Kikki, som bjuder på sig själv! Dela gärna vidare hennes historia.