Kikkis stora förändring efter Så mycket bättre – visar upp en ny och tuff hårfärg!

Kikki Danielsson har haft ett intensivt år med medverkan i alltifrån Så mycket bättre till Melodifestivalen.

Därefter var hon ute på en turné i landet, men sedan sommaren har det varit ganska tyst runt den folkkära artisten.

Men på fredagen var Kikki i Stockholm på den stora tv-galan Kristallen, där Så mycket bättre var nominerat till ett pris.

Då passade hon också på att visa upp sin nya, coola stil!

Foto: TV4

Ända sedan Kikki slog igenom ordentligt för hela svenska folket på 1980-talet har vi fått se artisten i sitt blonda svall – så även under Melodifestivalen i februari i år då hon tävlade med egna låten Osby, Tennessee som tyvärr dock inte tog sig vidare i tävlingen. Det var tionde gången i ordningen som 1985 års vinnare av Melodifestivalen deltog i tävlingen. Då vann ju Kikki med bidraget Bra vibrationer som tillslut tog hem en hedrande tredjeplats i Eurovision Song Contest.

Foto: Youtube

Efter årets schlageräventyr turnerade Kikki land och rike runt – också efter att ha hyllats i Så mycket bättre. ”Kikki räddar årets säsong” skrev Aftonbladet efter programserien. Det var också för det programmet som Kikki och de andra artisterna var nominerade i Kristallengalan, i kategorin Årets program. Vinnare blev dock en annan schlagerikon, Pernilla Wahlgren och ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Kikki var dock lite oroad inför galan.

Foto: Wikimedia commons

På sin Instagram hintade hon dessutom om sin nya färgstil. Hon skrev att hon hade svårt att hitta någonting att ha på sig inför Kristallengalan.

– Klädkod: Kavaj står det i inbjudan!Undrar om det gäller även fruntimmer. Annars har jag ju faktiskt Rosa sopsäckar hemma som ev skulle kunna bli en Häftig Kreation med ett skärp i midjan(om jag nu hittar den)Rosa långstövlar till detta. HAH!! Saken är ju KLAR. Det blir succé, skrev Kikki inför galan.

I kommentarerna var det många fans som skrev att det nog skulle bli bra med det mesta. Men många var lite fundersamma kring just det där med rosa sopsäckar…

– Du e fin i allt…..fast rosa sopsäck, tja alltid retar de ju nån, haha. Allt klär en skönhet, skrev en som följer Kikki på Instagram.

Men den rosa hinten hade sin förklaring! På galan dök Kikki nämligen upp i sin nya, tuffa hårfärg!

Kikki Danielsson kommer till Cirkus för TV-branschens årliga prisgala Kristallen på Cirkus i Stockholm.
Foto: Sören Andersson / TT

Gilla och dela om du tycker Kikki Danielsson är värt ett pris för sin insats i årets Så mycket bättre!