Återvänder till Så mycket bättre – här är storfavoriterna

Så mycket bättre är ett av Sveriges i särklass mest populära tv-program, och har varit sedan det började sändas 2010. Genom åren har det varit några av artisterna som fullkomligt briljerat artistmässigt, och som därför fått en plats i svenska folkets hjärtan för evigt.

Under onsdagen meddelade TV4 att 2019 års upplaga av programmet kommer att bli bi annorlunda, då flera av de mest populära artisterna återvänder. Under gårdagen avslöjades det att både Petter, Magnus Uggla och Miss Li kommer att vara med, och idag har de gått ut med några fler namn på listan.

Vem kan glömma när Petra ”September” Marklund fick hela taket att lyfta med sin version av Petters ”Mikrofonkåt”?, eller när rapparen Timbuktu gav nytt liv till Mikael Wiehes ”Flickan och kråkan”?. Igår kommer vi att få se båda artisterna tolka andra artisters låtar igen, då e är klara för Så mycket bättre 2019.

Vilka artister ska vara med i Så mycket bättre 2019?

I ett pressmeddelande säger TV4 att upplägget i år kommer vara så att Petter, Magnus Uggla och Miss Li kommer att vara värdar för varje avsnitt. Och varje lördag gästas de av olika artister, bland annat Timbuktu, Orup, Jill Johnson och Petra ”September” Marklund.

Foto: Izabelle Nordfjell/TT

TV har meddelat att fler klara namn kommer att släppas. Håll utkik på Nöjeslivet för uppdateringar gällande årets Så mycket bättre.