Marie Serneholt hyllas efter nya bilden på gravidmagen: ”Du är så vacker”

Marie Serneholt väntar barn – och hon är jublande glad.

”Att skriva de tre orden. Skakar just nu. Är så lättad att äntligen få berätta för er! Det känns verkligen helt magiskt. Jag och Fredric ska alltså bli föräldrar. Inte bara till ett barn, utan till TVÅ. Ja, vi ska få tvillingar!! Vi är så fruktansvärt lyckliga och förväntansfulla för detta nya kapitel i våra liv”, skrev Marie på sin blogg när hon berättade om den glada nyheten för första gången.

Nu – ett par veckor senare – visar hon stolt upp sin lilla gravidbula för första gången!

Posted by Marie Serneholt on Wednesday, March 22, 2017

Det var för tre veckor sedan som Marie Serneholt gick ut med nyheten att hon väntar tvillingar tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist.

Marie Serneholt och hennes pojkvän Fredric väntar barn

– Livet är helt klart fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av dem alla. Vi ska bli föräldrar och inte bara till ett utan TVÅ fantatiska små barn senare i år. Japp, vi väntar tvillingar, skrev Marie Serneholt på sin Instagram då.

Den tidigare Bingolotto– och Melodifestivalen-programledaren och artisten fick ta emot massor av gratulationer i kommentarsfältet.

– Wow! Vi är överväldigade över all den kärlek som vi har fått de senaste dagarna. Tack så mycket för era extremt fina ord. Vi har läst varenda kommentar och vi kunde inte vara lyckligare och är väldigt förväntansfulla inför det nya kapitlet i våra liv.

Sommaren 2014 gjorde Marie sitt sista program för Bingolotto – efter ett år.

Serneholts liv efter Bingolotto och Melodifestivalen

– Jag hade rätt tidiga tankar på att ett år räcker för mig som programledare för Bingolotto. Missförstå mig inte, det här är ett fantastiskt roligt jobb, men jag känner att jag har mer som jag vill hinna göra, sa hon då till TT.

Men Marie Serneholts karriär innefattar ju så mycket mer än Bingolotto-tiden. Hon har även programlett Melodifestivalen 2011 tillsammans med Rickard Olsson, och haft andra uppdrag i SVT såsom nationaldagsfirandet 2009 på Skansen.

Foto: Mattias Olsson/Wikimedia

Men det var som artist Serneholt först stod på scenen. Då i gruppen A-Teens, som bildades för att sjunga Abba-covers i slutet på 1990-talet.

På våren år 2006 kom Serneholts första singel som soloartist – That’s the Way That My Heart Goes. Hon har också tävlat två gånger i Melodifestivalen, men nådde då inte final.

På senare år har hon mest synts i tv, och då i TV4:s Talang-jury samt som deltagare i Let’s dance 2015, och har en egen modeblogg hos Metro.

Och nu ska 34-åringen från Stockholm alltså bli mamma! På Instagram visar hon upp sin gravidmage och lyckan som följer.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia

– Nämen hallå där, lilla baby-bulan, skriver hon och visar stolt upp sin mage.

Många skriver lyckönskningar i kommentarsfältet, och använder ord som: ”du är så vacker” eller ”ni kommer få en underbar tid framöver!”.

Vi önskar så klart hela familjen lycka till inför den stora dagen!

Dela gärna vidare för att önska Marie lycka till!