Mia Skäringer öppnar upp: ”Dagar jag bara ligger i sängen med värk”

Mia Skäringer Lázár är en av våra mest älskade humorprofiler.

Men vid sidan av sina roliga roller i exempelvis Solsidan eller Mia och Klara, har Skäringer också gjort sig känd som krönikör, författare och programledare med djupsinniga frågor i egna showen Mia på Grötö. Hon är helt enkelt en komplett tv-profil, som många ser upp till. På sociala medier och Instagram följs hon av över 350 000 fans.

Nu är hon aktuell som programledare i det första avsnittet av nya intervjuserien Holy Mary på Viafree. I programmet, som beskrivs som ”ett litet skitigare Grötö” gästas hon av artisten och konstnären Nino Ramsby.

Då kommer samtalet bland annat in på hälsa, och Mia delar med sig av sina egna erfarenheter, skriver Expressen.

I den egna intervjuserien ”Holy Mary” som sänds i sex olika avsnitt och släpps på Viafree i samarbete med streamingstjänsten Tvodster möter Mia Skäringer folk hon själv är nyfiken på. De träffas och för avslappnade samtal i mer ”rock n roll”-stil än i Mia på Grötö.

🦋

A post shared by Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) on

I premiäravsnittet öppnar Mia Skäringer upp om sin hälsa.

– Jag har haft dagar då jag bara ligger i sängen med värk i kroppen, säger hon i första avsnittet av programmet som visas på Viafree, skriver Expressen.

🥀Tisdag. Oktober. Snart 41. #jävelvagöttåbliäldre

A post shared by Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) on

Hon fortsätter:

– När man söker hjälp så är man lite av en offentlig person även i det rummet. Man har hittat sina strategier för att överleva, säger Mia Skäringer.

Programmet går att se på Viafree. Dela gärna vidare om du också tycker om Mia Skäringer!

 

Läs mer om...