Mjölkbonden Susanna och Hannes uppdatering – efter starka romansen i Bonde söker fru: Detta säger de idag

På onsdagen sänds det sista avsnittet i Bonde söker fru.

Då får vi veta hur böndernas relation ser ut till sina slutval – i dag.

Men redan på tisdagen medverkade Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson i TV4:s Nyhetsmorgon får att prata om sitt kärleksäventyr i programmet…

Susanna medger i intervjun att hon inte hade spänt bågen särskilt högt inför programseriens start.

– Mina förväntningar och förhoppningar var ganska blanka och låga. Jag hade inte jättestora förväntningar att hitta ”the one” men såg det mer som ett kul äventyr, säger Susanna Karlsson i Nyhetsmorgon.

Snickaren Hannes Haraldsson såg Susanna och förstod att han var tvungen att söka. Och under inspelningarna visade det sig att de fattade tyckte för varandra – och Hannes blev till slut hennes slutval. På onsdag får vi veta hur deras relation ser ut i dag – då sista avsnittet av Bonde söker fru sänds i TV4.

– Jag satt och tittade på castingprogrammet när de presenterade alla bnderna, då såg jag henne på tv och det var något som fastnade. Jag tänkte: Skriver jag inte brev nu så kommer jag att ångra mig, säger Hannes i TV4.

”Skapligt stelt”

Programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani ber Susanna och Hannes titta på deras första möte i Bonde söker fru. Efter att ha fått se bilderna uppstår fnitter i studion.

– Skapligt stelt, får vi väl säga, blir Hannes kommentar med ett skratt när han får se bilderna.

Susanna skrattar också och fyller i:

Foto: TV4

Susanna förklarar att hon försökte ge alla deltagare utrymme att lära känna henne.

– Jag försökte väl ändå hålla tillbaka lite, för att ge alla killar utrymme att ställa frågor och så. Men de flesta var ganska nervösa och Hannes var lite nervös också tror jag, så det är lätt att det blir stelt, säger Susanna och får medhåll av Hannes.

– Jag tyckte det var jättespeciellt med kamerorna i början. Man skulle skapa en stämning mellan varandra och så var det en folk omkring. Men det gick ett tag och sen vande man sig och det blev naturligt, säger Hannes.

Soraya säger att man blir så kär i dem när man får se de fina bilderna från slutvalet.

– Ja, jag tycker det är jättefint. Det är det verkligen, och det var väldigt mycket känslor den dagen. Det var ett skönt avslut på dagen, att få välja och vara klar med det.

Får inte avslöja hur deras relation ser ut i dag

Hannes blev alltså Susannas slutval – och i onsdagens avsnitt av Bonde söker fru får tittarna veta om de fortfarande håller ihop eller inte. Det får de nämligen inte avslöja ännu.

– Nu sitter ni här och alla undrar förstås om ni håller ihop fortfarande, och det får vi ju inte veta, säger programledaren Jesper Börjesson.

Här är en bild från Susannas Instagram-konto på henne och Hannes i samband med deras medverkan i Nyhetsmorgon.

Här kan man se hela inslaget och intervjun i Nyhetsmorgon:

Sista avsnittet av Bonde söker fru sänds på onsdag klockan 20 i TV4, och då får vi veta hur det gick sen!

Hur tror du att det kommer gå i Bonde söker fru? Dela gärna vidare.