Ola-Connys vrede i Farmen – rasar mot annan deltagare: ”En giftorm”

Tv-profilen Ola-Conny Wallgren, 54, som är känd från realityserien ”Ullared” tvingades lämna ”Farmen VIP”. Ola-Conny har varit en av säsongens stora favoriter och har kämpat hårt på gården, men har nu alltså åkt ur.

I programmet valde storbonden Yvonne Ryding honom till förstekämpe, och i TV4 kunde tittarna tydligt se hur besviken Ola-Conny var över den före detta Miss Universums val. På söndagen åkte han ur Farmen efter en jämn kamp mot tv-kollegan Samir Badran.

När det skulle avgöras vid komjölkningen var det Samir som var snabbast.

Nu riktar Ola-Conny skarp kritik mot Yvonne Ryding och programmet, skriver Aftonbladet.

Ola-Conny säger att han inte är arg på Yvonne, men väldigt överraskad.

– Jag kan inte förstå varför. En giftorm kan vara väldigt lugn och sansad och se väldigt trygg ut, men rätt som det är kan den hugga när man minst anar. Men det trodde jag aldrig att Yvonne skulle göra, säger han till Aftonbladet.

Ola-Conny spekulerar i att Ryding kanske såg honom som en tuff konkurrent i kampen om slutsegern i ”Farmen VIP”.

Ryding har en annan syn på det hela. Hon säger att det var ett ”jättejobbigt” beslut att fatta, men att hon inte ville sätta käppar i hjulet för de yngre deltagarna i reality-tävlingen. Därför föll valet på Ola-Conny.

Foto: TV4

– Jag tyckte det var viktigt att ungdomarna fick sin chans. Vi som är lite äldre har fått hugga i på ett annat sätt. Det är inte lätt för ungdomar som aldrig suttit på utedass och kommer från en helt annan vardag, så det var kul att se när de började ta för sig, bjuda till och engagera sig, säger Ryding till Aftonbladet.

Det har nu gått en tid sedan programmet spelades in. Ola-Conny var upprörd på gården, men säger att han släppt det och gått vidare nu.

– Jag är inte arg på henne nu naturligtvis, men då blev jag förbannad. Jag tyckte det var ett dåligt argument att jag var skitsmutsig och åt för mycket mat.

Tittar du på Farmen? Skriv gärna en kommentar.