Pernilla Wahlgrens passning till Perreli: ”Dålig mamma?”

Pernilla Wahlgren är känd för att prata vitt och brett om det som kommer upp i hennes huvud. Oftast är det ocensurerat är ärligt, vilket Wahlgrens värld-tittarna verkar älska.

I det senaste avsnittet av podcasten ”Wahlgren och Wistam”, som hon har med nära väninnan Sofia Wistam, tar hon återigen upp ett ämne som är känsligt, men som många kan relatera till. Hon jämför sig med Charlotte Perrelli, som är på semester med sina barn och har svårt att, enligt Pernilla, ta det lugnt.

Pernilla Wahlgren berättar att lägenheten i Marbella är hennes tillflyktsort dit hon åker för att göra absolut ingenting. Hon menar att hon inte lyfter ett handtag när hon åker på semester, och förvånas därför av vad väninnan Charlotte Perrelli gör på sin avkopplande utlandsresa.

– Dag nummer två spelar de golf, dag nummer tre spelar de tennis, dag nummer fyra är de på gokart, de är på paddel.  Det är så mycket aktiviteter hela tiden. Och vet du vad hon skriver? ”Jag bara chillar”, säger Pernilla till Sofia i podcasten.

”Är jag en dålig mamma?”

Pernilla ifrågasätter om det är hon själv som är dålig, som inte orkar aktivera barnen, då hon ofta svarar yngsta sonen att han får hitta på något själv.

– Jag känner så här, är jag en dålig mamma då? För att jag inte aktiverar Theo till hundra, frågar sig Pernilla och fortsätter sedan:

– Jag känner att när jag är på semester måste jag få hitta ett lugn själv. Det finns über-morsor som Charlotte som verkligen gör alla de här grejerna hela tiden. Men att hon tycker att det är att chilla.. när kopplar hon verkligen av?

Vad tycker du om ämnet? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.