Rickard Sjöberg avslöjar – därför träffade han Hollywood-stjärnan George Clooney: ”Var väldigt…”

Under onsdagen landade Hollywoodstjärnan och skådespelaren George Clooney och hans fru Amal i Stockholm, för Postkodlotteriets förmånstagarfest.

Innan kvällens evenemang fick programledaren för ”Postkodmiljonären”, Rickard Sjöberg möta stjärnparet.

Nu berättar han om deras oförglömliga möte.

Att få celebert besök och dessutom hela vägen från Hollywood är något som inte händer alltför ofta. Under onsdagen landade George Clooney och hans fru Amal i Stockholm för att delta i Postkodlotteriets förmånstagarfest.

Paret hade blivit inbjudna att vara huvudtalare på eventet och under eftermiddagen fick de även träffa programledaren för ”Postkodmiljonären”, Rickard Sjöberg.

– Jag träffade George och Amal i eftermiddags och de var väldigt glada och ödmjuka och såg fram emot kvällen. Det är alltid inspirerande att träffa människor som brinner för att göra gott och Amal och George Clooney är två bra exempel på det, säger Rickard Sjöberg i ett pressmeddelande enligt Aftonbladet.

George Clooney: ”Vill överlämna en lite bättre värld”

Senare på kvällen intervjuades stjärnparet av Rickard där de också lyfte fram sitt engagemang för välgörenhet.

– Vi har en lyckosam position med så många möjligheter att göra det vi vill. Vi försöker få saker gjorda. Vi vill överlämna en lite bättre värld till våra barn än vad den är i dag, sa George Clooney, som är internationell ambassadör för Postkodlotteriet, på scen, enligt Aftonbladet.

George Clooney medverkade tillsammans med sin fru på Postkodlotteriets fest.
Foto: Wikkimediacommons/Georges Biard

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt och skådespelarna . Emma Thompson och Robin Wright är några av de namn som tidigare varit huvudtalare.

Under förmånstagarfesten delade Postkodlotteriet ut 2018 års överskott.

Wow vilket möte! Det hade man velat se! Tryck på gilla-knappen om du tycker Rickard Sjöberg är en fantastisk programledare!