Foto: TV4

Sebastian von Sivers pik till kollegan Maria Forsblom – i återkomsten på TV4

.

Maria Forsblom är uppgiven i Nyhetsmorgon. 

Då pikas hon – av kollegan Sebastian von Sivers Haage. 

– Det känns som att du är lite arg, säger Sebastian till sin kollega. 

Det var i slutet på mars under förra året som Tilde de Paula Ebys nya parhäst skulle presenteras i Nyhetsmorgon. Under stort hemlighetsmakeri presenterades så till slut Peter Jihdes ersättare i direktsändning i TV4. Valet? Sebastian von Sivers Haage.

Mamma Malou var stolt över sonen när han presenterades under påsken förra året.

Men så i höstas lämnade Sebastian plötsligt tv-rutan.

– Sebastian har inte slutat. Han programledde Nyhetsmorgon nyligen och kommer snart att programleda igen. Parallellt arbetar han med programutveckling. Flera av våra programledare kombinerar sina roller med redaktionellt arbete, sade Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon, då till Aftonbladet.

Men nu i sommar är Sebastian, som även jobbat bakom kulisserna på Tildes program ”Efter fem”, åter i rutan. Och comebacken har inte gått tittarna obemärkt förbi.

”Välkommen Sebastian trevligt att se dig igen alltid lugn o fin”, skrev en tittare i en kommentar på TV4:s Facebook-sida.

Sebastian von Sivers tillbaka i Nyhetsmorgon

I veckan har han lett programmet tillsammans med kollegan Maria Forsblom.

Och det märks att Sebastian redan börjar bli varm i kläderna… När programledarduon pratade väder och vind med meterorologen Linda Eriksson, som konstaterade att det inte skulle bli så varmt som många semesterfirare i juli kanske väntar på, suckade Maria Forsblom.

View this post on Instagram

Såklart man startar påsken i äggets färger ? Det är sen gammalt ? Glad Påsk! ☀️?☀️

A post shared by Linda Eriksson (@vaderlinda) on

Maria Forsblom tycks vilja ha mer sol och värme

Det märks i programmet att hon verkligen går och väntar på soligare dagar.

– Det känns som att du är lite arg, säger Sebastian till sin kollega.

Maria skrattar lite grann åt hans pik:

– Nej det var inte alls så jag menade, jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att det är kallt om jag ska vara ärlig, säger Maria.

Se klippet här:

Visst är det trevligt att ha Sebastian tillbaka i Nyhetsmorgon? Skriv gärna en kommentar och skicka en sommarhälsning till programledarna som jobbar så tidigt för att vi ska få nyheterna levererade i ottan!