Simon i Bonde söker fru tackar svenska folket för kärleken: ”Det betyder oerhört mycket för mig”

Det blev ett minst sagt känslomässigt avsked i onsdagens Bonde söker fru.

Simon Ohlsson väntade på deltagaren Frida Eriksson på Arlanda inför deras stora kärleksresa.

Men det var förgäves.

Frida dök aldrig upp.

Efteråt har Simon stöttats av svenska folket – och nu väljer han att tacka för alla fina ord, skriver Aftonbladet.

Öländske bonden Simon Ohlsson valde brevskrivaren Frida i ”Bonde söker fru” och det verkade som en riktig kärleksmatchning. Tittarna kunde inte missa kärleken och lyckan de visade upp i tv-rutan.

Men i onsdagens avsnitt av programmet blev Simon dumpad på ett mycket anmärkningsvärt sätt. När paret skulle åka på kärleksresa till Rhodos, Grekland, dök Frida aldrig upp.

På Bonde söker frus Facebook-sida har Frida efteråt förklarat att hon helt enkelt inte klarade av att berätta för honom.

LÄS MER: Allt om dramat bakom kulisserna på Bonde söker fru

Efteråt har Simon fått mycket stöd av svenska folket på sociala medier, och nu väljer han att gå ut och tacka alla för de fina orden. Det är i samband med en direktsändning på programledaren Linda Lindorffs Instagram som Simon väljer att tacka.

FOTO: TV4

– Jag vill tacka alla följare för ert varma stöd. Jag har fått väldigt fina kommentarer och det betyder oerhört mycket för mig. Så jag är oerhört tacksam för all er fina kärlek som ni ger mig, säger han på Lindorffs Instagram enligt Aftonbladet.

Linda själv får tårar i ögonen när hon förklarar att tv-produktionen bara ville att han skulle hitta kärleken.

Simon fortsätter:

– Jag vill även tacka alla mina vänner som stöttat mig och som ändå har gjort att man är så positiv och glad som man är i dag.

STOCKHOLM 20180924 Simon Ohlsson, mjölkbonde från Öland, under pressträffen inför årets säsong av "Bonde söker fru" i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT
STOCKHOLM 20180924 Simon Ohlsson, mjölkbonde från Öland, under pressträffen inför årets säsong av ”Bonde söker fru” i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT

Dela gärna artikeln och sprid kärlek. ❤️

LISTA: 10 mest sedda tv-programmen 2017:

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]