Stora förvirringen i Nyhetsmorgon – efter Siw Carlssons oväntade ord till Maria Forsblom

Siw Carlsson är buskisdrottningen som fått hela Sverige att dra på smilbanden och gett oss ett gott skratt i flera decennier. Tillsammans med bland andra humorduon Stefan & Krister och Eva Rydberg har hon varit med i många, många revyer, bland annat på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Årets sommarrevy heter Pilsner & Penseldrag och där är Siw med i ensemblen tillsammans med bland andra Claes Månsson och Jojje Jönsson, och på tisdagsmorgonen var ”Siwan” dessutom TV4:s sommargäst i Nyhetsmorgon. Då talade hon om sin långa karriär tillsammans med programledarna Maria Forsblom och Sebastian von Sivers Haage. Det blev många skratt, men också en del allvar när det kommer till träning och hälsa.

I studion fanns även kocken Sebastian Schauerman som brukar vara med i Nyhetsmorgon. Då visade han hur man kunde laga mat och baka med baljväxter som grund. Både programledarna och Siw får smaka på härligheterna, och i slutet av sändningen uppstår en liten förvirring.

– Jag skulle vilja säga tack så mycket till er båda, säger Maria Forsblom inledningsvis…

Men då avbryter Siw, som menar att programledarna glömt någonting. Hon undrar med bestämdhet:

– Skulle inte jag få ställa en fråga? Har ni glömt det?

Sebastian von Sivers Haage finner sig i situationen hyfsat snabbt och säger:

Foto: TV4

– Den får du ta efter att kameran har slocknat!

Exakt vad som skulle frågats, det får vi tittare inte veta. Men det slutar i alla fall med en härlig gruppkram där med allihopa.

– Det gäller att ta chansen, som Siw säger skämtsamt.

Foto: TV4

Det hela uppstår i slutet av det här klippet:

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/10512064″ aspect_ratio=”16:9″ /]

Här kan man dessutom se hela intervjun med Siw Carlsson där hon berättar minnen från hela sin fina karriär, och hur en hjärtinfarkt fick henne att få en ny syn på träningen:

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/10512064″ aspect_ratio=”16:9″ /]

Gilla och dela om du brukar titta på Siws härliga revyer!