40-åriga TV-profilen hittades död – nu bryter pojkvännen tystnaden: ”Mitt hjärta är krossat”

Tv-profilen Caroline Flack hittades död i sitt hem i London på lördagen.

Nu sörjs 40-åringen av familj, kollegor och vänner.

– Mitt hjärta är krossat, skriver pojkvännen på Instagram.

Det var på lördagen som världen nåddes av det fruktansvärt sorgliga beskedet att brittiska tv-profilen Caroline Flack gått ur tiden. Hon var bland annat programledare för den brittiska varianten av X Factor, som även sänts i en svensk version i TV4, och Love Island.

Hon blev bara 40 år gammal. En representant för familjen bekräftar att tv-profilen tog sitt liv, rapporterar CNN.

LÄS MER: Annika Strandhäll i Skavlan om sambons självmord

Tv-kanalen ITV, där Caroline arbetade och sände underhållningsprogrammen, skriver på Twitter att ”alla på Love Island och ITV är chockade och ledsna av dessa fruktansvärt sorgliga nyheter. Caroline var en väldigt älskad medarbetare i Love Islands lag och våra mest innerliga tankar och kondoleanser går till hennes familj och vänner”.

Nu har även Carolines pojkvän gått ut och skrivit om saknaden efter sin älskade flickvän.

”Mitt hjärta är krossat. Vi hade något så speciellt. Jag saknar ord, jag har så himla ont. Jag saknar dig så mycket jag vet att du kände dig trygg med mig”, skriver pojkvännen Lewis Burton, 28.

Han fortsätter:

”Jag vet att du kände dig trygg med mig, du sa alltid att jag inte tänker på något annat när jag är med dig”.

Enligt  Mirror skulle Caroline ha stått åtalad vid en rättegång om några veckor. Det efter anklagelser om att ha gått till attack med en lampa mot sin 28-årige pojkvän. Efter detta lämnade hon också sitt uppdrag som Love Island-programledare. Hon nekade till anklagelserna, och fick genom processen stöd av sin pojkvän.

”Jag kommer att vara din röst baby. Jag lovar att ställa alla frågor du ville ha och jag kommer att få alla svar. Ingenting kommer att få dig tillbaka men jag kommer att försöka göra dig stolt varje dag. Jag älskar dig av hela mitt hjärta”, skriver han till denna bild på paret.

Hit kan du höra av dig om du mår dåligt

Angående självmord och psykisk ohälsa. Det går att vara anonym och även en anhörig kan höra av sig till dessa nummer. Var inte rädd för att be om hjälp! 

Om du mår så dåligt att det känns outhärdligt eller du har självmordstankar eller självmordsplaner ska du direkt ta kontakt med en psykiatrisk akutmottagning eller ringa 112.
(Källa: SVT.)

Hjälplinjen, tillfälligt psykologiskt stöd, telefon 0771-22 00 60 alla dagar öppet klockan 13.00-22.00.

Mind Självmordslinjen, chatta på mind.se eller telefon 90101 alla dagar öppet klockan 06.00-24.00.

Bris – Barnens rätt i samhället för dig under 18 år på telefonnummer 116 111 eller chatt alla dagar mellan klockan 14.00-21.00.

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80 alla dagar mellan klockan 21.00-06.00.

Jourhavande präst nås via telefon 112 alla dagar mellan klockan 21.00-06.00.

Ring telefonnummer 1177 om du behöver veta var du kan söka vård.