Foto: TT/TT

Victorias härliga plan med familjen – ska vara på plats under Eurovision

Kronprinsessan Victoria med familj planerar eventuellt att närvara vid Eurovision Song Contest i Malmö i maj, enligt uppgifter till Aftonbladet

Enligt deras källor pågår det planeringar för ett kungligt besök under den storslagna musiktävlingen.

Eurovison Song Contest är en av Europas mest populära och älskade musiktävlingar som varje år lockar artister och fans från olika delar av världen.

Nu verkar det även som att våra svenska kungligheter mest troligt kommer vara på plats för festligheterna. Både kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar.

– Ja, sån är planen, säger en källa till Aftonbladet.

– Det är tänkt som en överraskning, och sen spelar nog säkerheten in en hel del.

Hovets informationschef, Margareta Thorngren, kommenterade: ”Det finns en planering kring kunglig närvaro på Eurovision. Vi återkommer längre fram om dessa planer.”

Kungafamiljens stora musikintresse

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tidigare visat på stort intresse för musik och kultur, och deras närvaro vid Eurovision Song Contest skulle helt klart vara ett härligt stöd för Marcus och Martinus som representerar Sverige.

Svenska kungafamiljen har alltid varit stolta supportrar av kulturella evenemang och har ofta deltagit i offentliga tillställningar som främjar musik och konst.

Deras planerade närvaro på Eurovision Song Contest kommer säkerligen att bidra till att uppmärksamma och hylla den svenska och europeiska musikscenen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev