Foto: TV4

Benjamin Ingrossos stora oro för gästen bakom kulisserna – berättar nu

Han gör succé med egna matshowen ”Benjamin’s”.
Men inför måndagens avsnitt berättar Benjamin Ingrosso om sin oro att välkomna en av gästerna.
– Hon är kanske motsatsen till mig, säger han och skrattar.

Benjamin Ingrosso, 23, gör succé i sitt första egna tv-program. Popstjärnan har tagit klivet in i köket där han bjuder in kända gäster i hyllade TV4-programmet ”Benjamin’s”.

I matshowen kombinerar han trevliga samtal och skön stämning med gästerna, river av en låt och bjuder på smarriga och ofta lättlagade pastarecept.

Foto: TV4

Ingrosso har tidigare haft artister som Zara Larsson, 23, och Danny Saucedo, 35, på besök. I det tredje avsnittet, som visas måndag 8 mars klockan 21, får Benjamin Ingrosso besök av artistkollegorna Petter Alexis Askergren, 46, Lisa Nilsson, 50, samt tv-profilen Parisa Amiri, 30.

LÄS MER: Benjamin Ingrossos känslosamma ord till tittarna – hyllas stort efter nya succéprogrammet

Benjamins hyllning till Parisa Amiri: ”Smartast på jorden”

På Benjamins meny står grillad biff med smashed potatoes.

Inför inspelningen avslöjar Ingrosso att han är lite smånervös inför att få välkomna särskilt en av deltagarna. Programledaren Parisa Amiri har imponerat på honom med sina kunskaper och dubbla vinster i SVT:s ”På spåret”.

– Jag tror hon är typ den smartaste människan på jorden. Hon är kanske motsatsen till mig, säger Benjamin Ingrosso i egna matshowen på TV4 och skrattar.

LÄS MER: Benjamin om dramat tittarna inte fick se i tv

Den öppenhjärtiga unge artisten och numer programledaren berättar att han tidigare träffat Amiri i samband med just ”På spåret”.

Parisa Amiri och Lisa Nilsson. Foto: TV4

– Vi sågs under ”På spåret”. Jag var absolut inte där och tävlade, utan jag uppträdde. Hon var med där, och det var i finalen, och hon vann ju då för andra året i rad, tror jag det var, säger Benjamin i TV4.

Benjamins uppriktiga ord om ”På spåret”

Ingrosso är uppriktig med vad han tycker om programserien – och sina egna kunskaper i den tuffa frågesporten som sänds i SVT i evigheter.

– Alltså ”På spåret”… jag fattar ju inte ens vad konceptet är, höll jag på att säga, haha. Jo, men det fattar jag, men jag tycker hela den här ”vart är vi på väg…?”, det är lite svårt alltså, säger Benjamin.

Inför det faktum att han ska välkomna en dubbel ”På spåret”-vinnare till köket säger Benjamin:

– Jag känner väl lite stress över att ha henne som gäst, just för att jag brukar vara lite sådär rädd för smarta människor. För att jag oftast själv satt mig i ett fack där jag tycker jag är korkad. Men skulle du fråga mig om ”Jönssonligan” kan jag allt, haha. Frågar du mig om politik så kan jag ingenting. Det handlar ju om var intresset finns, tror jag, säger Benjamin och ler brett.

Foto: TV4

Programmet ”Benjamin’s” sänds på måndagar klockan 21.00 i TV4 och C More.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook och dela vidare.