Därför missar Elisa Lindström ”Bingolottos uppesittarkväll” egentligen – lämnas utanför av TV4

Dansbandsartisten Elisa Lindström ska vara med i ”Melodifestivalen” efter årsskiftet. Hon har tidigare bland annat synts i ”Bingolottos” klassiska uppesittarkväll både som programledare och gäst.

I år har hon fått nobben – hon är helt enkelt inte inbjuden.

– Det är verkligen en speciell känsla att vara med på det, säger hon till Nöjeslivet.

Hon är bara 32 år, men det känns som att hon varit med på landets scener i flera årtionden.

Få är nog mer rutinerade än dansbandsartisten Elisa Lindström som slog igenom då hennes band Elisa’s vann ”Dansbandskampen” 2010, då hon var 19 år gammal.

Läs mer: Efter tuffa skilsmässan – han är Elisa Lindströms nya kärlek: ”Vi träffades…”

Hon har vunnit det hedersamma dansbandspriset Guldklaven som ”Årets sångerska” tre gånger sedan debuten. Hennes band har också kammat hem två Grammisar och de har placerat sig på ”Svensktoppen” vid flera tillfällen.

Elisa Lindström
Dansbandsartisten Elisa Lindström. Foto: Maja Suslin/TT

Ska vara med i ”Melodifestivalen”

Elisa har också släppt ett par soloalbum och har tävlat i ”Melodifestivalen” själv vid två tillfällen – efter årsskiftet är hon tillbaka i musiktävlingen med bidraget ”Forever Yours”.

– Det känns jättekul. Framför allt eftersom förra gången jag var med var det under covid. Då var vi på Annexet och man fick inte träffa folk. Så det känns verkligen jättekul att vara här och uppleva festen. Min första gång var 2014, så det är lite så tioårsjubileum på något vis. Herregud vad tiden går, säger hon till Nöjeslivet.

De senaste åren har vi blivit bortskämda med att se den skönsjungande västgöten uppträda i diverse tv-sända sammanhang. Hon har bland annat varit med i tittarfavoriten ”Bingolotto” flera gånger.

2017 hade hon dessutom äran att få programleda den klassiska uppesittarkvällen ihop med Lotta Engberg – någonting hon gjorde med bravur. Hon dök dessutom upp som gäst den 23 december 2018.

Så om det är någon som vet hur en ”uppesittare” i TV4 går till är det Elisa. Hon har också medverkat i vanliga ”Bingolotto” flera gånger.

Därför är Elisa inte med i år

När Nöjeslivet frågar henne om hon ska vara med på uppesittarkvällen även i år svarar hon:

– Nej, det ska jag inte göra nu. Men skulle frågan dyka upp framåt så är det ju jättekul. Då skulle jag tacka ja, säger hon.

Hon har helt enkelt inte fått frågan om att medverka det här året. Otroligt trist tycker vi, hon själv och säkerligen många tv-tittare där ute.

Hon kommer säkerligen få en ny chans att dyka upp i programmet senare nästa år. Senast hon var där var 23 januari tidigare i år.

– Det är verkligen en speciell känsla att vara med på det. Det är nostalgi, absolut, säger hon.

Vi hade verkligen hoppats få se dig i TV4 den 23 december. Förhoppningsvis kommer du tillbaka och gästar ”Bingolotto” senare under året i stället.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev