Efter programledarnas agerande i ”Bingolotto” – nu kräver tittarna stor förändring från TV4: ”Ni borde…”

Sommarupplagan av ”Bingolotto” har växt till en stor succé.

I alla fall har programledarna gjort ett fantastisk intryck på tittarna.

– Tycker att ni kan ta över bingolotto ni är bättre än Lotta, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida efter programmet.

Under söndagskvällen hälsade Agneta Sjödin och Casper Janebrink åter tv-tittarna välkomna till Lisebergs camping i Göteborg för ännu en rafflande bingokväll.

Förutom flera bingospel kunde tittarna även njuta av celebert sällskap i utomhus-studion i form av sångerskan Kicki Danielsson och sommarens återkommande gäst, doktor Mikael. 

När Kicki Danielsson sedan under programmet stämde upp i sång, gjorde hon det till tittarnas förtjusning.

”Alltid trevligt med Kikki Danielsson”, kommenterade en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida efter programmet.

”Jättetrevligt. Kikki var jättebra, älskar hennes låtar, och hennes underbara röst”, skrev en annan.

”Bra. Jag gillar verkligen att Kicki är på G igen”, skrev en tredje.

Kicki Danielsson
Foto: TV4

Framtiden för ”Bingolotto”

Bingolotto är en av våra starkaste traditioner och förhoppningsvis kommer programmet att leva kvar ett bra tag framöver. Men något som nu närmar sig sitt slut är sommarupplagan som förgyllt tittarnas söndagskvällar den senaste tiden. 

Som vi tidigare skrivit om uppmärksammades programmets jubileum med ett sommarspecial i form av ”Bingolottos sommarkvällar”. Med Agneta och Casper vid rodret anser flera tittare att programmet varit en succé och många önskar nu att duon fortsätter i framtiden.

”Jättebra bingo med de nya programledare . De skulle leda detta program”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Ni borde ta över vanliga bingolotto också”, kommenterade en annan.

Kollade en kort stund . Jag tycker att Casper och Agneta kan få fortsätta att leda detta program, skrev en tredje.

Agneta Sjödin, Casper Janebrink
Foto: TV4

”Bättre än Lotta”

Programledarna hyllas nu av flera tittare och duon verkar verkligen ha gjort ett starkt intryck under sommaren. Flera vill nämligen till och med att de tar över den folkkära programledaren Lotta Engbergs plats framöver.

”Tycker att. Casper och Agneta borde få ta över söndagarna helt och hållet, De är så goa och de är de bästa programledarna”, föreslog en tittare.

”Har ej någon lott men kollar ändå. Kikki är ju alltid bra. Toppenkväll. Tycker att ni kan ta över bingolotto ni är bättre än Lotta”, skrev en annan.

Så härliga dessa sommarkvällar har varit! Vad tycker ni? Hade ni velat att duon tog över som programledare för programmet? Lämna gärna en kommentar på Facebook!