Bonde-Sigrid bryter tystnaden efter uppbrottet – ärliga orden om relationen: ”Behandlade mig inte rättvist”

Sigrid Bergåkra medverkade i ”Bonde söker fru” 2016, i hopp om att hitta kärleken.

I programmet träffade hon Pål Mases, men parets relation blev inte långvarig.

– Det var en ganska omöjlig situation, berättar Sigrid Bergåkra för Hänt.

Under flera år har TV4:s succé program ”Bonde söker fru” hjälpt kärlekssökande bönder att hitta den sanna kärleken. I vissa fall har programmet lett till giftermål, familjelycka och tillökning – men långt ifrån alltid är det så historien skrivits.

Sigrid Bergåkra, 48, blev bonde-Sigrid med hela svenska folket när hon 2016 deltog i ”Bonde söker fru”. I hopp om att finna kärleken fastnade hon för en av brevskrivarna, nämligen Pål Mases. De blev förälskade och romansen mellan dem ledde till att de så småningom flyttade ihop. Vilket även Hänt skrivit om.

Sigrid Bergåkra
Foto: TV4

Valde att gå skilda vägar

Men efter tag, i april 2017, valde de att gå skilda vägar. Tidigare har Sigrid nämnt logistiken som en anledning till varför paret  till slut bröt upp, men för Hänt öppnar hon nu upp om avslutet med dåvarande pojkvännen.

– Det var en ganska omöjlig situation, vi hade varsin gård på varsitt håll och när det började krångla med logistiken där kom det upp andra saker som jag inte var beredd på som jag verkligen inte står bakom och då omvärderade jag kärleken, berättar Sigrid Bergåkra för Hänt.

Enligt den 48-åriga hästbonden behandlade inte Pål henne så som hon hade önskat.

– Han behandlade mig inte rättvist, inte ärligt och inte öppet på det sättet jag hade förväntat mig. Vi har ingen kontakt idag, säger Sigrid till Hänt.

Pål Mases
Foto: TV4

Sigrids nya kärlek

Bonde-Sigrid ångrar inte sin medverkan i programmet. I stället är hon lycklig över att hon idag är tillsammans och förlovad med fästmannen Jesper Andersson.

Paret träffades 2019 och med den nya kärleken i beaktning sätter Sigrid, en gång för alla, ord på hur hon ser på hela kärlekskarusellen efter medverkandet i ”Bonde söker fru”.

– Det ledde ju någonstans till slut, men det fick mogna fram. Man kan aldrig göra om och göra rätt när det kommer till relationer och kärlek, det som är gjort är gjort, och det som är förlåtet är förlåtet, säger Sigrid Bergåkra till sajten.

Sigrid Bergåkra
Foto: TV4

Kärleken är vacker och vi är glada att det blev bra till slut Sigrid! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!