Foto: TV4/TV4

Linda Lindorffs plötsliga besked om framtiden för ”Bonde söker fru” – efter spekulationerna: ”Oroliga…”

Linda Lindorff har genom åren blivit en självklar profil i TV4 och tätt sammankopplad med ”Bonde söker fru”.

Nu kommer hon med ett nytt besked om programmets framtid i rutan.

I ”Bonde söker fru” har vi genom åren fått se mängder av kärlekstörstiga bönder ge sig in i jakten på den rätte.

TV4:s långkörare har bjudit på både skratt, tårar, dramatik, och självklart också stora mängder kärlek.

I och med programmet har Linda Lindorff blivit känd som en sann kärleksmäklare och som programledare har hon fått följa bönderna på nära håll.

Bonde söker fru-deltagarna 2023. Foto: TV4
Bonde söker fru-deltagarna 2023. Foto: TV4

För tillfället är tittarsuccén inne på sitt 18:e år i rutan och nu är det köttbonden Mimmi, 28, från Öland, kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora och strutsbonden Michael, 57, från Falköping som är i fokus.

”Ta vara på det fina och njut av det”

På sin Instagram förklarar Linda Lindorff att hennes arbete med programmet fått henne att bli extra tacksam över sin egen make, Jacob Lindorff.

”Min kärlek. Tänk vad lycklig jag är som har kärlek, får älska nån på det här viset och känna kärlek tillbaka. Det går inte en dag utan att jag tänker på det – mycket tack vare Bonde söker fru också. Bönderna och brevskrivarna och deras längtan efter kärleken och nån att dela livet med påminner mig att vara tacksam och inte ta det för givet. Vare sig man känner för det eller inte så ska man passa på att kramas varje dag. Så är det bara. Ta vara på det fina och njut av det,” skriver hon på sin Instagram.

Nya orden om framtiden för ”Bonde söker fru”

I samma inlägg kommer profilen med ett stort glädjebesked för de som följer programmet.

Hon bekräftar nämligen att de för tillfället håller på för fullt med förberedelserna inför nästa säsong, och letar efter bönder som vill delta.

”Jag ska också än en gång sägande glad jag är över att vi får fortsätta att sprida kärlek med Bonde söker fru. Vet att många varit oroliga men det finns ingen anledning – vi söker redan nu nya bönder till nästa säsong. Vårt fina program ligger över miljonen i tittare och toppar listorna så det är nog inte bara för att sprida kärlek som programmet får rulla vidare – men ändå. Glad över att TV4 satsar på kärlek i detta fall och ger fler bönder och brevskrivare chansen att finna sin lycka. Idag tycker jag vi kramas lite extra och stort hjärta till er alla! Älskar kärleken och älskar att ni gör det också!,” skriver hon.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev