Linda Lindorffs tårar efter Pejas slutval – bryter tystnaden om historiska beslutet: ”Ont i hela skelettet”

Det har bjudits på mycket dramatik och kärleksstormar i årets ”Bonde söker fru”.

Men. när det är dags för slutvalet för bönderna blir det även känslosamt för programledaren Linda Lindorff.

”Tårarna rann vid flera tillfällen á och av olika anledningar”, skriver hon på Instagram.

Många val står årets bönder inför när det äntligen är dags att se vilka som kommer få evig kärlek, och vilka som kanske går åt olika håll redan efter inspelningarna.

I vanlig ordning har det bjudits på mycket kärlek och värme under årets säsong i ”Bonde söker fru”.

På Pejas gård har det varit en hel del dramatik kring svartsjuka, men när Heidi plötsligt lämnade gården chockades bonden.

Men enligt Heidi kom inte beskedet som en överraskning.

Deras sista samtal fick tittarna nämligen aldrig se.

– Efter frukosten satte vi oss på gräset en stund under ett äppelträd bara han och jag. Och då sa han till mig att han inte hade några känslor för mig längre. Och då sa jag att ”men jag älskar ju dig”. Och då sa han till mig: ”ja, jag har älskat dig också men jag gör inte det längre”. Då sa jag: ”Nej men då vill jag inte vara kvar här, så då bryter vi väl här nu, så åker jag hem”, säger hon till Expressen.

Orden tog väldigt hårt på Heidi.

– Just då var jag väldigt ledsen. Det var lite oväntat, för samma morgon när jag gick in i hans sovrum så kysstes vi och jag frågade om allt var bra. Och han sa att allt var bra. Två timmar senare säger han att han inte har några känslor för mig längre. 

Heidi, Bonde söker fru
Foto: TV4

LÄS MER: Bluffen i ”Bonde söker fru” – nu berättar Heidi sanningen om det TV4 inte vill visa

Lindorffs tårar efter slutvalen

Nu har det gått en tid sedan Heidi valde att lämna gården och bönderna står nu inför tuffa val.

Det är dags för dem att välja vilka de ska gå vidare med och programledaren Linda Lindorff utlovar att det kommer bli riktigt känslosamt.

”Slutval imorgon – hur tror ni att det går? En sak kan jag säga, aldrig nånsin i Bondens historia har våra slutval varit så oväntade, svåra och känslosamma. Tårarna rann vid flera tillfällen à och av olika anledningar… ja ni måste se själva för att förstå”, skrev hon på Instagram.

På sin blogg utvecklar Linda mer och skriver att även hon som har lett programmet i flera år blev väldigt tagen över böndernas beslut.

”Jag ska säga det att i år var det jobbigt för mig att vara med när slutvalen gjordes. Det var så nervöst att jag knappt kunde andas stundtals och jag kände ångesten och rädslan att göra fel hos bönderna så mycket att det gjorde ont i hela skelettet på nåt vis. Nästan som feber. Ja det är svårt att förklara men jag har varit med i så många år nu och jag vet hur viktigt det är. Hur laddat det är. Hur bra det kan bli – men också hur fel det kan bli”, skriver hon.

”Mina händer är kallsvettiga”

Linda skriver vidare hur det är känslosamt att ha fått följa med från början i böndernas jakt på kärlek.

Med alla turer upp och ner är det svårt att inte ta åt sig personligen.

”Jag vet vad som händer i kväll, jag var ju där, ändå är jag nervös. Just nu när jag skriver är mina händer kallsvettiga och tankarna spretar. Var det nåt vi hade kunnat göra annorlunda? Blev det rätt? Vad händer sen…? Ja ikväll får ni se och kanske själva avgöra vad ni tycker om utgången”, skriver hon.

Linda Lindorff
Foto: TV4/Cmore

Vad tycker ni om årets säsong av ”Bonde söker fru”? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.