Sanningen om Mariettes agerande mot Bonde-Micke – nu talar hon ut om ryktena: ”Fruktansvärt”

Micke och Mariette fann varandra i ”Bonde söker fru”. De har varit ett par sedan i somras. Men vägen har inte varit helt spikrak – eller det var i alla fall vad TV4-produktionen ville få tittarna att tro.

Nu bemöter hon alla rykten om svartsjukan på gården.

– Jag är verkligen inte svartsjuk som alla tror, det är så fruktansvärt att alla tror det, säger hon till Hänt.

Säsongens ”Bonde söker fru” tog slut precis innan jul. I det sista avsnittet valde strutsbonden Micke, 58, från Falköping att fortsätta dejta undersköterskan Mariette, 57.

När Linda Lindorff gjorde ett återbesök på gården några månader senare fanns Mariette kvar där, hon hade flyttat in tämligen omgående. Kärleken mellan de båda sprudlade.

Läs mer: Mickes nya uppgörelse med Mariette efter ”Bonde söker fru”

– Jag slutade på mitt förra jobb, där jag bodde. Jag hyrde ut min gård, det gick väldigt smidigt. Allting är typ meningen att det ska vara, sa hon i programmet.

Det började även pratas om giftermål direkt. Micke tog verkligen Mariette med storm.

Micke och Mariette i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

– Det har väl varit insikten om mig själv, faktiskt. På grund av att jag verkligen hade byggt upp en stor mur framför mig och tänkt att, så här ska jag leva. Själv, självständig, bra kvinna reder sig själv. Tills Micke började riva den där muren. Det var lite chockartat, sa hon i ”Vad hände sen?”-uppföljaren.

”Micke är min själsfrände”

Nu har det gått ett par månader. När Hänt får sig en pratstund med Mariette har hon hunnit acklimatisera sig ännu bättre på strutsgården.

– Allt är helt underbart! Kärleken flödar och vi är fortfarande nykära, Micke och jag. Sedan programmet spelades in har vi kommit varandra mycket närmare, vi har lärt känna varandra på ett helt nytt sätt. Vi pratade faktiskt om det häromdagen. Det tar ju sin tid innan man vet om man passar ihop eller inte. Nu vet vi. Micke är min själsfrände. Han är helt underbar, min framtida man!, säger hon till sajten.

Hon tycker att det är fantastiskt skönt att få uppleva kärlek på äldre dagar. De båda har vuxna barn från tidigare förhållanden. Dessutom har de flera olika hus som de kan alternera mellan.

– Nu behöver man inte fundera på det här med att skaffa familj och Volvo, vi har ju allt det där. Nu kan vi bara ägna oss åt varandra och planera för vår framtid. När man är yngre är det så många fler aspekter: ”Vill den ena ha barn, vart ska vi bo?” Det är så många delmål i livet, säger hon.

Mariette om ryktena

Men allting är inte frid och fröjd i Mariettes liv. Hon förföljs fortfarande av ett elakt rykte som skapades då ”Bonde söker fru” sändes på tv.

Ett rykte om att hon skulle vara väldigt svartsjuk. Hon menar att produktionen vinklat det som att hon ville ha reda på vad Micke gjorde med de andra kvinnorna, men att varken hon eller de andra egentligen var speciellt nyfikna.

– Jag är verkligen inte svartsjuk som alla tror, det är så fruktansvärt att alla tror det. Det var tv som var på oss. ”Ska ni inte ta reda på vad de andra gör på dejten?” Produktionen vill ha tittare, de vill ha drama, men i vår ålder existerar det inte så mycket svartsjuka. Sedan är jag ju lugn och trygg och familjekär. Det har inte heller direkt kommit fram, säger hon till Hänt.

Ni är så fina ihop, Micke och Mariette. Lycka till med erat liv tillsammans.

Kärleken är störst!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev