Erik och Mimmis privata möte efter ”Bonde söker fru” – som tittarna inte fick se: ”Hon är en solstråle”

Bonde-Mimmi valde Jimmy framför Erik i det sista valet. Bara efter ett par dagar dumpade hon däremot Jimmy för att senare på sommaren träffa… Erik igen.

– Jag har träffat någon, säger hon lite lurigt. Vem då? Någon jag vet?, frågar Linda Lindorff i onsdagens avsnitt när Mimmi säger att hon mött någon i somras.

– Erik!, svarar hon och fnissar.

Årets säsong av ”Bonde söker fru” – den 18:e i ordningen – lider mot sitt slut. Nu återstår endast ”Vad hände sen?”-programmen, vilka i och för sig kan vara minst lika spännande som de ordinarie avsnitten.

Exempelvis reser programledaren Linda Lindorff till Öland för att hälsa på köttbonden Mimmi Åsenius, 28, igen.

Läs mer: Så är relationen egentligen mellan Mimmi och Jimmy i dag – efter inspelningarna av Bonde söker fru

Hon valde att skicka hem Erik Svensson i förra veckans avsnitt för att i stället fortsätta dejta historieläraren Jimmy Olofsson från Halmstad.

Jimmy Olofsson dejtade Mimmi Åsenius i Bonde söker fru 2023. Foto: TV4
Jimmy Olofsson dejtade Mimmi Åsenius i Bonde söker fru 2023. Foto: TV4

Men bara ett par dagar efter att kamerorna slocknat ringde hon upp Jimmy för att berätta att hon inte kände något pirr i magen.

– Det tycker jag är sjukt märkligt. Att gå från den känslan på slutvalet till ingenting, det är bara fyra dagar mellan, det tycker jag är konstigt. Det har varit tuffare på resan nu än vad jag trodde. Jag trodde mina känslor hade svalnat väldigt mycket för henne, men nej de finns kvar där ändå har jag märkt, har Jimmy sagt om hennes beslut.

”Jag har träffat någon”

När Linda återvänder till Mimmis gård vet hon såklart att det inte blev någonting med Jimmy. Därför frågar hon om Mimmi i stället träffat någon annan under sommaren, vilket hon har.

– Jag har träffat någon, säger hon lite lurigt. Vem då? Någon jag vet?, frågar Linda.

– Erik!, svarar Mimmi glatt.

– Erik? Det måste du berätta om, hur gick det till?

Det visar sig att Erik återvänt till Öland under sommaren. Men kanske inte av den anledning som man först trodde.

– En tid efteråt så var jag på Öland, på just ett dansevenemang, och i och med att vi delar det gemensamma intresset bestämde vi oss för att träffas där. Som alltid är Mimmi som en solstråle, man blir glad bara av att se henne. Hennes omgivning är jättehärlig att vara i, berättar han i programmet.

Känslorna var inte besvarade

Det blev alltså ett dansmöte mellan Erik och Mimmi. Linda är medveten om att det hettat till ordentligt förut när brevskrivaren och bonden svingat runt. Därför frågar hon Erik om det blev eldigt även den gången.

– Ja, från min sida. Jag vet inte om det var så besvarat där. Jag tror inte det, för vi tog faktiskt mycket tid till att prata igenom vad det var som hade hänt. Jag kände ändå att vi kunde lägga lite locket på och gå vidare som vänner i stället. Det var väldigt bra för mig att få träffa Mimmi, även fast det inte blev det slutet jag kanske hoppades på. Men det gav mig en tydlig bild på vad jag letar i en relation, säger han och fortsätter:

Erik Svensson, Bonde söker fru
Erik fann inte kärleken hos Mimmi, men han är glad ändå. Foto: TV4

– Det var inga hard feelings på något sätt. Jag tycker resan var värd.

Visade intresse för någon annan

Okej, det blev alltså ingenting mellan de båda. Mimmi bekräftar att de sågs och dansade, men att det inte var någon regelrätt dejt.

I stället avslöjar hon att hon är intresserad av någon annan. En person som inte varit med i programmet och som hon där och då inte träffat än.

Mimmi bekräftar det Erik sagt, att de sågs på dansen men att det inte var en riktig dejt.

– Ja, på sätt och vis (är jag singel). Jag har skrivit lite med en kille och jag är lite förtjust, men vi har inte träffats än, säger hon.

Vi hoppas att ni båda får känna kärlek igen och att ni träffar någon som är bra för er.

Tack för en underbar säsong av ”Bonde söker fru”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev