Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry/SVT

Carina Bergfeldts stora förvandling – profilens drag bakom kulisserna: ”Känns som att…”

En unik känsla mitt i strålkastarljuset.
Här är hyllade Carina Bergfeldts nya drag bakom kulisserna.
– Känns som att jag går runt hemma, skriver SVT-stjärnan.

Det blev succé direkt.

Förra veckan gjorde programledaren Carina Bergfeldt comeback med sin populära och egentitulerade talkshow i SVT. Tv-tittarna bänkade sig genast för att se det Kristallen-vinnande programmet – hela 1,7 miljoner tittare såg premiären där bland andra supermamman Emma Schols gästade och efteråt hyllades stort för sin starka historia.

På fredagskvällen sänds säsongens andra avsnitt när SVT:s intervjudrottning välkomnar höjdhoppsstjärnan Armand Duplantis, 22, tv-profilen Mark Levengood, 57, och kokboksförfattaren tillika Nyhetsmorgon-profilen Camilla Hamid, 29, till studion. Dessutom står artisten Tove Styrke, 29, på scen och bjuder på musik.

Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry/SVT

Efter inspelningarna uttryckte SVT-programledaren sin stora glädje.

– Vilken kväll det blev igår. Som jag skrattade. Det var sexråd och latextröjor som behövde oljas för att inte knarra. Visdomsord som ”saliga äro de korkade för de flyter när floden kommer”. Det var ljuv musik och jag fick min alldeles egna kladdkaka, skriver Carina Bergfeldt på sin Instagram.

För Bergfeldt var det närmast känslorna utanpå som gällde efter att det andra avsnittet för säsongen avklarats.

– Så fin kväll. Kärlek och sårbarhet och öppenhet och värme. Kände mig alldeles rusig efteråt och har kvar den känslan fortfarande, skriver Bergfeldt om programmet som sänds på fredagskvällen klockan 21 i SVT1.

Dessutom passade hon själv på att visa upp en helt ny sida av sig själv i talkshowen.

Carina Bergfeldt om nya stilen: ”Känns som jag går runt hemma”

Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry/SVT

I programmet bar hon nämligen annorlunda kläder jämfört med vad tittarna gjort sig vana vid att se henne i.

För Bergfeldt – som alltid får gästerna att känna sig som hemma – innebar detta kläddrag bakom kulisserna på SVT en helt ny inställning till egna programmet. Känslan var närmast unik i sammanhanget för den prisade tv-stjärnan.

– Jag har en plyschpyjamas i tv and I love it. Känns som att jag går runt hemma. Minus sminket och det snygga håret. Men plysch alltså. Vilket material att leda ett program i, skriver hon på Instagram.

”Carina Bergfeldt” sänds på fredagar klockan 21 i SVT1.

Underbart, Carina! Du är fantastisk.

Vad tycker du om årets säsong av talkshowen ”Carina Bergfeldt”? Skriv gärna en kommentar!