Casper Janebrinks plötsliga framtidsbesked – flörtar öppet med Doobidoo: ”I dag ska jag faktiskt…”

Casper Janebrink flirtar öppet med SVT:s långkörare.
Nu är folkkäre Arvingarna-sångaren klar för ”Doobidoo” – väl..?
Här är ledtrådarna som avslöjar (?) artistens framtidsplan.

Nöjeslivet har tidigare kunnat berätta att SVT:s tittarfavorit ”Doobidoo” är igång med inspelningar inför den nya säsongen.

 Vi börjar banda i april och har nu fullt upp, säger programledaren Lasse Kronér.

Och nu verkar det som att Kronér får sällskap i tv-rutan av en annan västsvensk nöjeskung.

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink berättar nämligen på Instagram story att han på onsdagen gjort sig redo för att spela in ett tv-program. Även om han inte vill säga det rakt ut – går det att ganska lätt lista ut vilken tv-show det handlar om via några ledtrådar i videoklippet …

STOCKHOLM 2021-02-05 Arvingarna med låten "Tänker inte alls gå hem" efter genrepet inför Melodifestivalens första deltävling. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 2021-02-05 Arvingarna med låten ”Tänker inte alls gå hem” efter genrepet inför Melodifestivalens första deltävling. Foto: Jonas Ekströmer / TT

– I dag ska jag faktiskt spela in lite tv, säger Casper i klippet och fortsätter:

Foto: Instagram

– Men jag tänkte inte avslöja vart jag är någonstans och vad det är för typ av tv-program. Men man har fått ett sånt här munskydd, så jag tänkte att jag skulle ta på mig det, säger Janebrink.

Han tar fram ett svart munskydd med texten ”Doobidoo” på.

– Ska se hur det ska sitta… Ja, men det där blir rätt bra faktiskt, lite tajt för öronen, men det blir nog bra. Då kör vi. 

Foto: Instagram

En annan liten ledtråd som Casper Janebrink bjuder följarna på är de så kallade ”taggningarna”. I inlägget har han nämligen omnämnt såväl Sveriges Televisions som Doobidoos Instagram-användare.

Vi kan nog med andra ord med allra största sannolikhet fastslå att Arvingarna-stjärnan gör entré – kanske som tävlande medverkande – i höstens ”Doobidoo”!

Det skulle i så fall knappast vara första gången Janebrink är med i Lasse Kronérs långkörare som varje fredag samlat miljonpublik framför tv-apparaterna i många år. Så här såg det exempelvis ut 2008 när Casper Janebrink intervjuades av Lasse Kronér inför inspelningarna.

”Doobidoo” var så sent som i höstas Sveriges mest sedda tv-program vecka ut och vecka in. Efter att säsongen var över tackade Kronér tittarna.

– Jag är naturligtvis glad och extremt tacksam att vi år efter år fortsätter att leverera ett program som folk tycker om. Och otroligt glad att vi lyckas förnya det lite lite varje år så att det fortfarande känns fräscht och innehåller sådant som får oss alla att skratta, har Kronér tidigare sagt till Nöjeslivet.

När Nöjeslivet pratade med den populäre programledaren tidigare i april kunde han bekräfta att alla medverkande artister var klara – även om han inte kunde säga vilka namn det gällde.

Men samtidigt finns en viktig ingrediens som saknas vid inspelningarna, enligt Lasse.

 Det jobbigaste är så klart att vi inte kan ha publik. Det är naturligtvis skittråkigt då det är roligare att banda med publik.

Lasse Kronér, Doobidoo
Foto: Janne Danielsson /SVT

Ser du fram emot den nya säsongen av ”Doobidoo”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!