Därför försvinner Karl Fredrik på Österlen – nu plockar TV4 bort programmet ur rutan

Karl Fredrik Gustafsson har bjudit tittarna på blomstertips hela våren.
Men nu försvinner programmet ur tablån.

I åtta veckor har trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson underhållit samt bjudit tittarna på tips och inspiration om blomster och grönska. TV4-programmet ”Karl Fredrik på Österlen” har sänts för den tredje säsongen i ordningen.

– Det är fullmatat av massa roliga och härliga upptåg. Kunskap får tittarna så klart också, och sen vågar nästan garantera skratt. Det blir små som stora upptåg, sade Karl Fredrik till Nöjeslivet inför säsongsstarten.

Då hyllade han de nya avsnitten stort.

– Både TV4 och produktionsbolaget säger att det är den absolut bästa säsongen vi gjort tillsammans.

Karl Fredrik på Österlen. Foto: Nexiko / TV4
Karl Fredrik på Österlen. Foto: Nexiko / TV4

Under säsongen har tittarna bland annat fått följa med på vårfest i orangeriet på gården Eklaholm, och firat midsommar tillsammans med den glade floristen på stranden i Skåne.

Många blomstertips har det förstås också blivit, och även ett och annat knep i trädgården.

Därför försvinner Karl Fredrik på Österlen

Men från och med nu får tittarna alltså klara sig utan ”Karl Fredrik på Österlen”. Anledningen är att säsongen är slut – under torsdagskvällen sändes det sista avsnittet för den här gången.

Nöjeslivet har sökt Karl Fredrik Gustafsson om det kan tänkas bli ännu en ny säsong i framtiden. Han hänvisade då till TV4, som ännu inte återkommit med svar om en eventuell fortsättning för programmet ”Karl Fredrik på Österlen”.

Lite senare under fredagseftermiddagen kom dock det glädjande beskedet för alla tittare att det blir ännu en säsong av ”Karl Fredrik på Österlen”! Detta berättade Karl Fredrik och Petter själva om i ett klipp på TV4:s Facebook-sida:

Även utanför tv-rutan har Karl Fredrik och kärleken Petter Kjellén storslagna planer för framtiden. Förra året förlovade de sig, och om två år vill de knyta hymens band.

– Planen var att gifta oss såsom till nästa sommar. Den här sommaren tyckte vi var lite väl tidigt kanske. Vi har sagt att det är mysigt att vara förlovade och att vi väntar till 2024 med att gifta oss, som ser ut nu, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén. Foto: TV4
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén. Foto: TV4

Stort lycka till med allt, Karl Fredrik och Petter!

Vill ni se mer av detta par i rutan? Skriv gärna en kommentar.