Därför lämnar Linda Lindorff landet – berättar om oron: ”Helt snurrig och svimfärdig”

På onsdag är det äntligen dags för ”Bonde söker fru”.

Men Linda Lindorff kommer inte kunna se premiäravsnittet.

På sin blogg berättar hon nu varför hon lämnat landet.

– Har precis haft fyra sömnlösa nätter i rad och jag känner helt snurrig och svimfärdig, skriver hon.

”Bonde söker fru” har allt sedan premiären 2006 kommit att bli ett av Sveriges mest populära program. Trots att det gått 13 år bänkar sig fortfarande miljoner tittare varje säsong för att följa bönderna i jakt på sin kärlek.

På onsdag är det äntligen dags för en ny säsong. Men en som missar premiäravsnittet helt är programledaren Linda Lindorff.

Tv-profilen har nämligen lämnat Sverige. På sin blogg berättar Linda att hon befinner sig i Australien där hon spelar in det helt nya programmet ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Linda Lindorff om oron inför Bonde söker fru

”Har precis haft fyra sömnlösa nätter i rad och jag känner helt snurrig och svimfärdig”, skriver hon.

Programledaren grämer sig för att hon inte kommer kunna se premiäravsnittet på grund av tidsskillnaden.

”På onsdag är det säsongspremiär och jag ligger vaken om nätterna på andra sidan jordklotet och kommer inte ens kunna se premiären när den sänds kl 20.00 på onsdag. Befinner mig på inspelning av bonde söker fru – jorden runt i Australien och lider av nu av det närmaste total sömnbrist. De senaste nätterna har jag inte kunnat sova alls, legat vaken och vridit mig fram och tillbaka, med huvudet fullt av tankar.”

Även om hon tycker det är roligt med inspelningen ställer tidsskillnaden till det en del. De senaste dagarna har hon snittat 2-3 timmars sömn per natt, vilket också påverkar henne. I det här fallet skapar det en del oro.

”Av någon konstig anledning så kommer möjliga motstånd och problem upp i huvudet på natten har jag märkt. Oroar mig nu bland annat för att det finns en risk att tjejer söker till vår bonde här mer för att få en semester vecka i Australien en för kärlekens skull”, skriver hon.

Linda Lindorff avslöjar inte vem bonden är. Men hon tror att han kommer få många brev.

”Hoppas att han får det, för han förtjänar verkligen både komplimanger närvaro och stor kärlek. Det här är ett riktigt bondekap!”

”Bonde söker fru” har premiär på TV4 och TV4 play på onsdag klockan 20.00.

”Bonde söker fru – jorden runt” har premiär måndag den 28 oktober på TV4.

Trist att Linda inte kan se premiäravsnittet. Men kul att det blir ännu mer ”Bonde söker fru” i rutan”!

Dela om du också uppskattar och ser fram emot ”Bonde söker fru”.