Det visades aldrig i Farmen – vinnaren avslöjar vad som egentligen hände

Årets säsong av Farmen har väckt starka reaktioner på grund av de bråk och intriger som kantat programmet. Många har till och med kallat deltagarnas beteende för vuxen-mobbning, och åsikterna om vem som varit offer och inte har gått isär. Nu, när sista programmets sänts, berättar vinnaren Stefan Eriksson om det som TV4 inte visades för tittarna.

Årets säsong av Farmen har innehållit både psykiska och fysiska påhopp, något som av tittarna och media kallats för ”vuxen-mobbning”. Allt som filmats har dock inte visats, det berättar vinnaren Stefan Eriksson efter att programmet slutat sändas.

”Har skrattat och haft skitkul”

Enligt Stefan är upplevelsen från insidan en helt annan, då han menar att TV4 inte visat alla scener när de haft roligt tillsammans.
– Jag upplevde det inte alls så som tittarna upplevt situationen. När jag själv tittat på avsnitten på tv så upplever jag också att det varit väldigt dålig stämning. Men emellan den här dåliga stämningen har vi alla haft väldigt, väldigt kul ihop. Vi har lekt en massa lekar och spelat spel ihop och skrattat och haft skitkul. Det har tittarna inte sett

Dålig stämning mellan vissa

Stefan menar att han förstår hur tittarna uppfattat det utifrån att ha sett programmet, men att det inte är hela verkligheten.
– Så när produktionen har frågat oss om jag har upplevt mobbning på gården så känner jag, nej, jag har inte upplevt mobbning. Däremot har det varit väldigt dålig stämning mellan Alexandra, Stella och JP och vi då. Men jag skulle inte kalla det mobbning för vi har också haft det väldigt kul ihop, säger Stefan Eriksson.

Foto: TV4

Tyckte du att det förekom vuxen-mobbning i årets säsong av Farmen? Dela gärna för att skapa diskussion.