Charlie Gustafssons underbara kärlekslycka med Amy Deasismont – berättar om framtiden: ”Alltid ett stöd”

Foto: SVT/Jessica Gow TT

Charlie Gustafssons underbara kärlekslycka med Amy Deasismont – berättar om framtiden: ”Alltid ett stöd”

En skådespelare som tycker om att bjuda på sig själv!

”Vår tid är nu”-stjärnan Charlie Gustafsson gör åter succé i underhållningsprogrammet ”Doobidoo”.

Nu berättar han om stödet från – och framtiden med – flickvännen Amy Deasismont.

– Hon finns där för mig, säger Charlie Gustafsson till Nöjeslivet.

Sveriges mest populära tv-program – åtminstone sett till tittarsiffror – ”Doobidoo” är tillbaka på fredagskvällen i SVT.

Den här gången har programledaren Lasse Kronér bjudit in fyra skådespelare som ska göra upp i musikkunskap.

Foto: SVT

– Det är något speciellt med att leda ett program så här länge som jag lett detta. Varje program blir som ens bebis, man älskar dem lika mycket. Fast ibland är det vissa program som man känner så där extra mycket för. I kväll är det ett sånt program, säger Kronér i programmet.

Och fortsätter:

– Det kan bero på att jag aldrig blev antagen till Skara skolscen och när någonstans inom mig en skådespelardröm. Den drömmen finns inte längre eftersom jag var med i ”Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen” och då märkte att, jag kanske inte har något där att göra. Men i dag får jag vara i deras aura, deras sfär. Det gillar jag speciellt mycket.

”Vår tid är nu”-stjärnan Charlie Gustafsson tillbaka i ”Doobidoo”

Innan han presenterar fredagens lag – som alltså bara består av skådisar. Bland dessa – ”Vår tid är nu”-stjärnan Charlie Gustafsson, som gör comeback i programmet efter fjolårets succé. Han bildar lag med Rakel Wärmländer. De ställs mot Carina M Johansson och Eric Ericson.

Foto: SVT

Charlie Gustafsson, 28, är dessutom högaktuell i rollen som Calle i den sista säsongen av tittarsuccén ”Vår tid är nu” som har SVT-premiär på juldagen.

Nöjeslivet talade med skådespelaren i samband med att inspelningarna av den sista säsongen just avslutats. Då passade han på att hylla kärleken Amy Deasismont, 28, tidigare känd under sitt artistnamn Amy Diamond. Nu satsar hon likt pojkvännen på skådespelarkarriären.

Foto: SVT

Charlie Gustafsson om stödet från flickvännen Amy Deasismont

Charlie förklarar att han haft fin stöttning på plats av Amy under inspelningarna. Tv-serien spelades in mestadels i Göteborg under sommaren och hösten förra året.

– Det har varit toppen, verkligen. Hon har också varit med mycket i Göteborg och just den här gången blev det mycket pendlande, så jag har fått jättemycket stöd. Vi har övat repliker och så. Hon är alltid ett stöd och finns där för mig, säger Charlie Gustafsson till Nöjeslivet.

STOCKHOLM 20200103 Amy Diamond och Charlie Gustafsson anländer till QX-galan på Cirkus i Stockholm. Foto: Jessica Gow / TT

Hur ser ni på framtiden, tänker ni långt fram i tiden?

– Man ska leva här och nu, men klart man tar varje dag som den kommer. Sen så klart tänker man alltid på framtiden lite grann. Vi får se vad den har att utvisa, säger Charlie.

Charlie berättar att de också brukar titta på ”Vår tid är nu” tillsammans med lite ojämna mellanrum. Före coronapandemins intåg uppskattade han även att se den folkkära dramaserien i sällskap av vänner, särskilt de tidiga säsongerna.

– Ja, det har blivit lite sämre med det på slutet. Men säsong ett så kollade vi varje måndag. Sen blev det också att vi bjöd in polare, och då blev det att man tog någon bira. Det blev ”måndagsbiran” liksom, ett schysst sätt umgås, säger Charlie när han minns tillbaka på måndagskvällarna då ”Vår tid är nu” sändes.

Foto: SVT

Charlie Gustafsson medverkar i lördagskvällens ”Doobidoo” i SVT1 klockan 20.00. Sista säsongen av ”Vår tid är nu” har premiär på juldagen i SVT. Den kommer att utspela sig mellan första och andra säsongen när familjen Löwander ska driva sommarrestaurang i skärgården.

Så trevligt att se Charlie i musiksammanhang i ”Doobidoo”, tack för underhållningen! Dela gärna vidare om du ser fram emot de nya avsnitten av ”Vår tid är nu”!