Fann varandra i Bonde söker fru – nu avslöjar Bondeparet kärleksknepen: ”Måste veta vad…”

Tittarnas favoritpar Joacim Rickling och Caroline Kejbert fann varandra och stora kärleken i Bonde söker fru. Något som de båda aldrig kunnat drömma om när de sökte sig till programmet.

Nu närmar sig också premiären för årets säsong av och nu delar kärleksparet med sig av deras bästa tips.

Att hitta kärleken är nog så svårt i det ”verkliga livet”. Men tänk då att göra det inför hela svenska folket och framför ett helt kamerateam! Det är nog få som faktiskt skulle vilja göra det, men det kan faktiskt bringa stor kärlekslycka om man vågar ta chansen.

Men för Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev det en jackpot utan dess like.

De fann varandra i Bonde söker fru och fick deras första dotter tillsammans i januari, tidigare i år.

Caroline Kejbert: ”Måste vara beredd”

Nu delar de med sig av deras kärlekstips för de som söker till årets säsong.

– Som brevskrivare ska man vara redo på att satsa allt om det skulle bli så att man börjar tycka om varandra. Bönderna kan ju inte flytta på sig så man måste vara beredd att lämna det man har, säger Caroline Kejbert till Aftonbladet.

– Det är svårt för en bonde att flytta in till storstan, fyller Joacim Rickling i.

Förbereda sig på svartsjuka

En annan viktig detalj med programmet är ju att om du väl kommer med i programmet får du vara beredd på att dela personen med flera andra, något som kan skapa svartsjuka menar Caroline.

– Det finns risk att man blir sårad. Man måste veta vad det är man ger sig in på. Men jag skulle rekommendera alla att skicka in ett brev ifall det finns ett intresse, säger hon till Aftonbladet.

Underbart med kärlek! Ni är otroliga ihop och årets sökande kommer ha så stor hjälp av era tips och råd! Tryck på gilla-knappen om du uppskattar Bondeparet!