Farmen-Levins egendomliga krav på sin kärlekspartner – detaljen han inte accepterar: ”Det går bort”

För några veckor sedan stod det klart att kärlekstörstiga Levin Larsson vann ”Farmen”. Nu ger han ett nytt besked om sitt eget kärleksliv – och kravet på en framtida partner.

– Jag är inte så kräsen av mig, men samtidigt tar jag inte vem som helst, säger han till Hänt.

Levin Larsson, 33, stod som slutsegrare i ”Farmen” 2024 efter en tämligen övertygande finalvinst mot Cornelia Nordensson, 31.

Han lämnade gården med en ärofylld titel samt en halv miljon kronor. Pengar som han redan visste vad han skulle använda till.

Läs mer: Pers brutala sågning efter finalen i Farmen – därför tycker han inte att Levin är en värdig vinnare

– Det är solklart, och det är att jag skulle köpa mina föräldrars gård, så att jag skulle få min egen lilla farm, sa Levin i programmet.

Levin Larsson Farmen
Levin Larsson i ”Farmen”. Foto: TV4

Efter finalen var han överlycklig och hade svårt att samla känslorna. Han bjöd på ett glädjevrål i den sista ”synken” med tv-teamet.

– Jag har vunnit och jag mår så jävla bra! Fy fan, vad gött! Jag ska köpa mig en gård nu. Jag ska ha min egen jävla farm. Jag har vunnit, jag har vunnit! Jag kan säga det hur många gånger som helst för jag förstår inte, sa han.

Är sugen på att träffa kärleken

En sak som många noterat med Levin, som faktiskt var med i ”Farmen” även 2022, är att han ofta fått upp ögonen för olika kvinnor i programmet. Han är singel och sökande – något som blivit uppenbart när man sett honom i rutan.

I år var det Cornelia Gyllborg, 29, som var i hans fokus. I slutändan blev det ingen romans där.

Nu berättar Levin för Hänt att han gärna träffar någon snart, han är redo för det. Han har tydliga preferenser när det kommer till kvinnor.

– Jag är inte så kräsen av mig, men samtidigt tar jag inte vem som helst. För mig ska en tjej vara positiv och glad, gärna vara blond och gärna vara kort och uppskatta en god drink, säger han.

Udda kravet på kärleken

Eftersom han reser, festar och vill ha ett socialt liv så behöver han en partner som också gillar att hitta på saker. Han vill också gärna att hon uppskattar en god drink eller ett glas vin.

– Ett stort nej för mig är om man inte dricker alkohol och om man är nykterist. Jag tycker om att festa, och ett glas vin på kvällen är livskvalité för mig, så en nykterist går bort, säger han.

Det finns en kändiskvinna som checkar av alla hans krav – en lite äldre programledare som Levin har ett riktigt gott öga till.

Kirstin Kaspersen! Det där är en riktig panter-morsa, hon verkar supermysig och trevlig. Jag får bjuda hem henne, säger Levin.

Kristin Kaspersen
Levin älskar Kristin Kaspersen. Foto: Claudio Bresciani/TT, Bertil Enevåg Ericson/TT

Hoppas du hittar kärleken snart, Levin. Det är du värd.

Lycka till framöver och ta hand om dig och din gård.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev