Pers brutala sågning efter finalen i Farmen – därför tycker han inte att Levin är en värdig vinnare

Levin är vinnare av ”Farmen” 2024 efter finalsegern mot Cornelia.

Årets tittarfavorit Per gläds inte åt resultatet.

– Jag tycker kanske inte att han är den värdigaste vinnaren, säger han till Nöjeslivet.

Efter en rafflande final stod till slut Levin Larsson, 33, som segrare i ”Farmen”. Han fick sin revansch till slut, eftersom han åkte ut tidigt för två år sedan.

Dessutom blev han nu en halv miljon kronor rikare.

Läs mer: Farmen-Pers svåra hälsokamp som tittarna inte fick se – rasade i vikt under inspelningen: ”Klarade inte…”

Pengar han sa att han skulle använda för att köpa en gård och skapa en egen liten ”Farmen” på hemmaplan.

Levin inledde, precis som finalmotståndaren Cornelia Nordensson, 30, sin resa på ”Torpet”. Han vann till slut rubbet eftersom han var mästerlig på att bygga vattenrännor.

Farmen Levin
Levin Larsson vinner ”Farmen”. Foto: TV4

Han hade heller ingen lätt väg fram till målet. Så fort han kom in på ”Farmen” var han den person som alla ville ha ut. Men han överlevde i flera ting och slog ut deltagare efter deltagare.

”Jag är inte så imponerad”

Men det var faktiskt en person som han blev slagen av i tinget. Tittarfavoriten Per Renström, 57, besegrade Levin i ”Kilen” – men just den veckan var det ingen som åkte ut.

Det är ingen hemlighet att Per inte var något stort fan av Levin. I en intervju med Nöjeslivet säger han till och med att han inte tycker att Levin var en värdig vinnare.

– Nej, jag ”slog ju ut” honom en gång tidigare i tinget, så jag tycker kanske inte att han är den värdigaste vinnaren. Dessutom har han suttit säkert i fem-sex veckor och det är ju inte samma grej. Jag tycker det skulle ha varit en annan vinnare. Jag är inte så imponerad av det, säger han.

Hejade du på någon av de andra i finalprogrammet då?

– Jag tycker ingen av de fyra som var kvar i slutet hade där att göra. Jag hejade inte på någon av dem.

Perra Farmen
Per Renström i ”Farmen”. Foto: TV4

Ändrade uppfattning om Levin

Per har även i andra sammanhang sagt att han inte gillade Levin. I början när 33-åringen kom in i tävlingen var Per ändå snabb med att säga att han hade följt Levins säsong på tv och att han hade hejat på honom.

Men hans bild av konkurrenten förändrades snabbt och drastiskt.

– När man träffade Levin live så var det inte samma person som man sett på tv första säsongen. Vi klickade inte alls. Hur man beter sig, hur man ser på medmänniskor, vi är inte ens i närheten av varandra. Tyvärr är det så att en del människor tycker man inte om. Levin är en av de personerna, säger han.

Det var verkligen ord och inga visor från Pers håll.

Oavsett vad man tycker om vinnaren så säger vi ändå grattis till Levin. Bra jobbat! Du är ”Farmen”-vinnare 2024, det kan ingen ta ifrån dig.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev