Farmen-vinnarens hämnd efter vinsten: Alla förutom tre är bjudna

Under söndagen stod det klart att det blev konsulten och vildsvinsjägaren Stefan Eriksson som tog hem vinsten av årets säsong av Farmen. Nu ska han fira med en stor segerfest, men långt ifrån alla är inbjudna.
– Jag orkar inte ha en massa tjafs så jag bjuder ingen av dem, säger Stefan till Nöjesbladet.

Årets säsong av Farmen har varit en dramatisk sådan, så nyfikenheten kring vem som skulle klara den psykiska påfrestningen till final har varit stor. Igår fick tittarna ett svar. I en nervkittlande final möttes konsulten Stefan Eriksson och Helena Hedqvist. Helena föll på mållinjen, och när Stefan Eriksson insåg att han vunnit var han både lättad över överlycklig.
– Det är helt sjukt är det. Helt sjukt, helt sjukt, helt sjukt. Det är svinkul, säger han i programmet.

”Bjuder ingen av dem”

För att fira vinster kommer Stefan att arrangera en segerfest, där gästerna får gå ut och äta på Paolos restaurang för att sedan gå vidare och dricka öl och umgås. Men alla är inte bjudna. Stefan har medvetet valt att välja bort tre gäster: Ann, Kirsi och Louise.
– Ann valde att lämna tidigt. Jag ser inte henne som en deltagare. Louise blev utslängd och där är det polisanmälan mellan henne och Kirsi. Kirsi lever kvar i tjafset från ”Farmen”. Jag orkar inte ha en massa tjafs så jag bjuder ingen av dem, säger Stefan till Nöjesbladet.

Foto: TV4

Nu gratulerar vi Stefan Eriksson till vinsten av Farmen 2018. Dela gärna om du tycker att han var en värdig vinnare.