Foto: TV4

Därför har Farmen-Cornelia ett blåmärke vid ena ögat – nu bekräftar hon orsaken: ”Blir värre”

Tv-tittarna har kunnat se hennes blåmärke under ena ögat.
Nu väljer Farmen-deltagaren Cornelia Gyllborg att berätta vad som ligger bakom ”blåklockan”.
– Det tar tid för det att försvinna i alla fall, säger hon till Hänt.

”Farmen” har rullat igång en ny säsong med nya deltagare i TV4. Reality-programmet – där de medverkande får testa på hur livet på en bondgård såg ut för 100 år sen – spelades in i somras. Detta vid gården Norra Brandstorp i Smålands skogar.

Förutom äran tävlar de 19 deltagarna också om slutvinsten på en halv miljon kronor.

– Den här säsongen har det verkligen sprakat på många sätt. Det är ett mycket härligt gäng med starka karaktärer som ska samsas och förhålla sig till 1800-tals miljön. Så det har blivit en sommar med otaliga skratt, en del bus och starka känslor av alla dess slag från gråt och förtvivlan till skratt och glädje, säger programledaren Anna Brolin i ett uttalande inför säsongen.

Flera av deltagarna har redan utmärkt sig på olika sätt och vis. Nu berättar Cornelia Gyllborg om den svåra kampen som de alla tvingade sig igenom.

Hon upplevde sommarens inspelningar som krävande – bland annat på grund av det tuffa vädret. Cornelia menar att tittarna ännu inte fått sett det värsta i rutan.

– Det var en tuff sommar, det regnade jättemycket. Nu första veckan har det sett soligt och härligt ut men det är tufft. Det finns ingen värme, det finns ingen el. Man kommer in efter att ha jobbat ute i regn hela dagen och så är man blöt men man har ingenting att byta om till, säger hon till Hänt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Cornelia Gyllborg i "Farmen" 2024. Foto: Jakob Dahlström/TV4
Cornelia Gyllborg i ”Farmen” 2024. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Samtidigt som kampen om amuletterna pågår för fullt i tävlingsprogrammet, har tv-tittarna också kunnat se hur Cornelia har ett märke som påminner om en ”blåklocka” vid hennes högra öga.

Farmen-Cornelia om blåmärket under ögat – efter spekulationerna på nätet

Nu väljer hon att lägga korten på bordet och berätta hur det ligger till. Bakgrunden till det hela är nämligen resultatet av någonting hon var med om kort innan Farmen-inspelningarna.

Artikeln fortsätter under bilden.

Cornelia Gyllborg i "Farmen" 2024. Foto: TV4
Cornelia Gyllborg i ”Farmen” 2024. Foto: TV4

– Jag hade gjort botox precis innan jag hade gått in och sen så hade jag råkat äta något sådant här blodförtunnande Ipren eller någonting. Så då vart det ett, ja… Blåmärke. Som blir värre, säger Cornelia till Hänt.

Farmen-deltagaren berättar att hon läst på internetforum att tittare spekulerat i om hon blivit slagen. Men så var alltså inte fallet.

– Det tar tid för det att försvinna i alla fall. Dålig tajming, man fick ju inte ha smink heller liksom.

”Farmen” sänds söndag-torsdag i TV4.

Vad tycker du om årets ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev