Farmen-Monikas avslöjande – okända relationen till kända tv-profilen: ”Fick brev i programmet…”

Farmen är i full gång med en spännande och dramatisk säsong.

Inte minst har händelserna kretsat runt Monika Ostrowskas intåg i programmet.

Nu avslöjar farmendeltagaren sin relation till en annan realityprofil – och det är inte ett okänt namn, enligt Nyheter24.

Många bänkar sig framför tv:n för att se den femtonde säsongen av Farmen.

Deltagarna lever som 1800-talets bönder på en gård i Småland och får utså många tuffa prövningar och uppdrag.

Programmet leds av den välkända tv-profilen Anna Brolin, 41, som bland annat också programleder aktualitetsprogrammet ”Efter fem”. Vid sin sida har hon den omtyckta hästbonden Hans Wincent, som varje vecka dyker upp på gården med nya uppdrag och överraskningar.

Tårar efter kyligt mottagande

Årets upplaga bjuder på mycket spänning och dramatik. Inte minst har händelserna kretsat kring deltagaren Monika Ostrowska.

Profilen kämpade sig vidare från Torpet till Farmen-gården men fick en tuff start i programmet. Då Monika Ostrowska klev in på gården välkomnades hon på ett minst sagt kyligt sätt.

I ett klipp som TV4 valde att inte visa tittarna kan man se en tårögd Monika Ostroswska tala ut med programledaren Anna Brolin om dramatiken kring hennes intåg i programmet.

– Det var skit att komma in, säger Monika med tårar i ögonen i klippet.

De andra deltagarnas mottagande fick tittarna att reagera starkt på sociala medier.

I klippet får man sedan se dåvarande storbonden Niklas Johansson be om ursäkt till Monika, då han inte presenterade henne för de andra deltagarna och gjorde hennes intåg mer välkomnande.

Känslosamt farväl av omtyckta profilen

Monikas första tid i Farmen blev fortsatt tuff då en mycket omtyckt och för henne betydelsefull profil tvingades lämna programmet.

Som personlig ägodel tog Monika med sig sin glada hund Ivy.

Ivy gjorde ett stort intryck i programmet, men tyvärr blev vistelsen på gården kortvarig. Efter en dryg vecka tvingades den fyrbenta familjemedlemmen lämna gården.

– Ivy har ju testat på Farmen nu och det var inte riktigt hennes grej att vara på ute en farm, förklarar Monika i ett avsnitt.

Det blev ett känslosamt farväl men Monika valde ändå att se det positivt.

– Det känns jättebra egentligen att hon får åka för då kan jag fokusera på uppdragen och inte titta hela tiden var Ivy är. Men det kommer vara tomt utan henne, säger hon i programmet.

Relationen till realityprofilen

Men det finns mer spännande fakta om farmen-deltagaren. Monika avslöjade på sin Instagram att hennes syster inte är helt okänd för allmänheten, vilket Nyheter24 skrivit om.

Det är nämligen inte första gången någon ur familjen Ostrowska syns i tv-rutan. Monikas syster Ewelina Ostrowska har deltagit i både ”Paradise Hotel” 2017 och ”Ex on the beach” 2019.

När deltagarna i Farmen fick brev hemifrån var det realityprofilen och systern Ewelina som skrev in till Monika.

Ewelina Ostrowska
Ewelina Ostrowska i Ex On The Beach. Foto: Discovery+

Vad tycker ni om årets säsong av Farmen?