Här åker ”Kungen” ut ur Farmen: ”Fick blackout”

Finalveckan i Farmen börjar närma sig slutet. På söndag är det final men under torsdagens avsnitt blev ytterligare en deltagare utslagen. Tävlingen bestod av en frågesport mellan alla fyra deltagare och efter att JP drabbats av ”blackout” blev han den sista att lämna innan finalen.

Nerverna avgjorde

Jean-Pierre blev utslagen under gårdagens avsnitt och blev således tvingad att lämna Farmen.
– Jag fick blackout och såg helt svart. Jag tappade det helt fullständigt. Så jag åker verkligen ut med huvudet före. Det är helt sjukt. Det visar min resa, den psykologiska biten. Den sociala kompetensen har jag kommit långt på. Jag har aldrig blivit vald till förstekämpe, säger han i programmet, skriver Aftonbladet.
Han svarade fel på den första frågan på grund av att han missuppfattade frågan. Efter det var det inte många rätt svar medan de andra deltagarna svarade rätt fråga efter fråga.

Foto: TV4/Youtube

Kom på plats fyra

JP åkte ut som fjärdepristagare och samtidigt tävlar Stefan, Alexandra och Helena vidare i finalavsnittet på Söndag då vinnaren av Farmen 2018 kommer koras och gå hem med en halv miljon kronor.
– Jag kom fyra, jag är jättenöjd. Jag är nöjd med min resa. Jag har lärt mig massa annat, om livet hur man ska tänka på det man har och uppskatta saker och ting. Jag är tydligen ingen Farmen-kung, jag har blivit avsatt, säger han i programmet, skriver Aftonbladet.

Foto: TV4/Youtube

Nu är det verkligen dags för slutspurten i Farmen. Vem hoppas du ska vinna? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.