Jenny Alversjös kamp i Nyhetsmorgon: ”Det går inte”

Nyhetsmorgon har många duktiga och härliga programledare – och Jenny Alversjö, 44, är en av dem.

Men ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig. I ett klipp som har publicerats på Nyhetsmorgons Instagram får vi följa med bakom kulisserna, där Jenny bjuder på sig själv och delar med sig av en oväntad kamp med en påannonsering.

Det var när Jenny Alversjö skulle spela in en ”påa” inför söndagens Nyhetsmorgon som allt gick snett.

Jenny, som vanligtvis leder Nyhetsmorgon med fläckfri elegans, fick då oväntade problem när det var dags att presentera vad avsnittet skulle handla om.

”Hon BRUKAR sätta det på första försöket… Men inte idag”, skojar Nyhetsmorgon på Instagram.

I klippet får vi se hur härliga Jenny kämpar med stort tålamod för att få till det. Först säger hon fel på ordet ”skådespelerska”, sedan tappar hon tråden och avbryter sig själv – och när hon väl lyckas, så avbryts hela inspelningen av en dånande helikopter. Och som om inte det vore nog, råkar hon tappa tråden på nästa försök igen.

”Sen ska det handla om det här med… nej, det går inte!”, säger Jenny Alversjö innan hon till slut sätter den där påannonseringen.

Den härliga programledaren bjuder verkligen på sig själv – och på Nyhetsmorgons Instagram-sida delar hon också med sig av det lustiga debaclet, så att tittarna kan få en liten inblick i vad som händer bakom kulisserna.

Här kan du se klippet:

I kommentarsfältet hyllas också Jenny Alversjö av tittarna.

”Du är fantastisk”, skriver en användare medan en annan konstaterar att Jenny är en riktig vinnarskalle. En tredje kommenterar: ”Haha kul när det blir fel ibland. Ni är grymma hela gänget! Mkt imponerande hur ni får till allt så bra hela tiden”.

Dela gärna vidare om du också tycker att Jenny Alversjö är en härlig programledare!